У центрі Луцька з'явились «дерева в траурі». ФОТО

У центрі Луцька з'явились «дерева в траурі». ФОТО
Нещодавно у Луцьку розгорілась суперечка. На вулиці Лесі Українки почали зрізати дерева.

Для того, щоб продемонструвати свою позицію та закцентувати увагу громадськості на цій проблемі, активісти міста зав'язали чорні стрічки на деревах та встановили таблички, у яких повідомляється інформація про їх зрізування.

Є й інша позиція лучан. Олег Кухарчук на Facebook поділився своєю думкою про ситуацію, яка склалася:





Нагадаємо, сьогодні о 18 годині представники влади зустрінуться із громадськістю для обговорення цього питання та знаходження компромісу. Зустріч відбудеться на перехресті вулиць Лесі Українки та Кривий Вал.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай він сяде на европейску бруківку на сонці,коли в тені +38.довбень.
Відповісти
Правильно думаю буде в затінку, а не в тені.Панаєхалі!
Відповісти
Думаю, якщо Вам, шановний, повикорчрюовували всі дерева під вікном, які усе-таки давали затінок, розмова була б іншою. Вважаю, що в цій дискусії особливу увагу потрібно також приділяти мешканцям вулиці Лесі Українки
Відповісти
там лише кіька дерев які дають затінок. всі остальні дерева(подивіться уважно) - це лише сторбур з листям, під яким від сонця може лише сховатися котик або собачка
Відповісти
а кому потрібна та вишиванка дебільна на усю вулицю ми що племя фолькльорне? А на Біг Бені намальований орнамент це ж позор. фонтан доки буде стояти як смітник ви що на очі не бачите чи на вибори припасли якусь обіцянку?
Ложіть бруківку камяну як Європа робить а не цементову
Відповісти
Міста, села, садиби, а іноді і прості хатини були так оздоблені і замасковані тріумфальними арками, гірляндами квітів і ошатними архітектурними декораціями, що вид їх обманював, перетворюючи їх у нас на очах у чудові міста, раптово споруджені палаци, в сади, розкішно створ
Відповісти
Навіщо було весною зрізувати гілля. Відмили гроші виявилось,що мало.Вирішили знову виділити гроші і зрізати дерева.Всіх з міськради вивести на те сонце і протримати цілий день.
Відповісти
Насправді старі дерева пора зрізати, вони мають міцне коріння, яке руйнує бруківку, дощову каналізацію. Це ж видно неозброєним оком. Ще 3-5 років - і все рівно їх доведеться зрізати. Тому краще зараз, а на їх місце саджати спеціальні декоративні деревця, які не мають в перспективі великого коріння та не будуть руйнувати тротуар.
На кінець - згадайте проспект Волі - історія та сама, все буде гарнесенько. Спостерігав за цим нібито "протестом" нібито "лучан" - смішно до болю! Маргінальні півипивші елементи "беруть на горло", але поряд стоїть чувак-підбурювач, очевидно що проплачений, бо чітко працює на картинку для журналістів, керує цими маргіналами.
Стосовно траурних стрічок - вважаю, що в центрі міста це є хуліганство. Достатньо викласти свою позицію на папері.
Ви б ще дрова в трунах поприносили, чорні крєатівщики.
Відповісти
повністю з вами згідний. Сам хотів таке написати. хочу ще додати, що дивився сьогодні на коріння зрвзаних стовбурів і видно що дерева вже з середини трухлявіють і хворі.
а щодо чорних стрічок - це взагалі якийсь цирк, вони б ще у церкві їх би відспівали б.
Відповісти
То за бродячих псів,то за старі дерева бойня.А те ,що Україна зайняла друге місце по смертності населення ,мало кого хвилює.Шкода.Геноцид українського народа продовжуєтся.
Відповісти
щодо смертності населення, хочу з Вами поспорити. можливо ви мали на увазі високий відсоток зменшення населення України?
Відповісти
Посперечатись можна,поспорити нема бажання.
Відповісти
сранолучани провели акцию Гицель Року...в нем пабедил Коля Красный сарафан...потим провели акцию Нарубай Дров в центре..опять победил никола -кого хочешь выбирай.теперь готовим за бюджетуные Гроши зняти фильм Секс в Пустом городе.Леди Юля вусосенко в главной роли.деньги от фильма пойдут в фонд возрождения фонда.голосу за новый фильм нааполняй бюджет
Відповісти
но за 3000 грн одне деревце клена на мiсце старих садити це щось задорого...
Відповісти
Хай краще замість дерев тій падлинці голову зріжуть!
Відповісти
не вийшло а вот з канадскіми кленами всіх нещасних точно до европи запруть.а ще фонтан з лебедями від тараса яковлева
Відповісти
То якийсь цирк, а не протест лучан! П'яна баба, що кричить і немиті два мужика разом з нею - то весь протест?! Інші посходились на крики і шоу. А де вникнення в суть питання? Пояснення ніхто не слухає, проект не дивляться, аби горлопанити і журналістам роботи дати.
Відповісти
То якийсь цирк, а не протест лучан! П'яна баба, що кричить і немиті два мужика разом з нею - то весь протест?! Інші посходились на крики і шоу. А де вникнення в суть питання? Пояснення ніхто не слухає, проект не дивляться, аби горлопанити і журналістам роботи дати.
Відповісти
Чи ви люди добрі не розумієте що це наше мавпеня комсомольське робить все щоб робити відкати на закупівлі дерев -перед тим повирізавши існуючі. Збираємося в громаду міста та цього комсомольця на площу на палью
Відповісти
і знову ні аргументів, ні фактів, але на палію! башкаленка на коліна ставили, в морду плювали - а він і далі бізнес свій в Луцьку веде - чого ти не біжиш і не кричиш "на площу на палью"!!
Відповісти
Треба різати - це як з каштанами на Хрещатику, головне гроші відмити
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька з'явились «дерева в траурі». ФОТО
01 липень, 2016, 17:29