ЄВРО-2016. Уельс виходить до півфіналу!

ЄВРО-2016. Уельс виходить до півфіналу!
Підопічні Кріса Коулмена змули здійснити "камбек" та відповіли на пропущений від бельгійської команди гол одразу трьома забитими!

Після сумбурного початку, під час якого обидва тренери випустили оптимальні склади, здавалось, що дуже швидкл зіграє бельгійська ставка - на 13-й хвилині матчу під час зовсім безпечного розіграшу м'яча біля штрафного валлійців Раджа Наїнголлан зважився на удар і порвав ближню "дев'ятку" - 0:1!

Втім, валлійці, як і до пропущеного м'яча, продовжували активну діяльність на половині поля суперника, і рано чи пізно це мало дати свої плоди. А після подачі з кутового у середині першого тайму рахунок зрівнявся: Ешлі Вільямс замкнув подачу з кутового - 1:1.

Після перерви все більше підсилювалось відчуття, що атакуючі потуги бельгійців ні до чого не призведуть: особливо, коли Хал Робсон-Кану на одному метрі розібрався одразу з трьома бельгійськими захисниками та відправив "круглого" повз Тібо Куртуа - 2:1.

Подальші хвилини зустрічі лише підтвердили неможливість результату поступових поневірянь збірної Бельгії: навпаки, валлійці здійснили результативну вилазку до воріт суперників, яка завершилась точним ударом головою від Сема Воукса - 3:1.

Таким чином, горді валлійці виходять до півфіналу змагань, де зустрінуться зі збірною Португалії. А сама збірна Уельсу може вперше в історії вийти до фіналу європейського чемпіонату з футболу.

Уельс - Бельгія 3:1 (Вільямс, 31, Робсон-Кану, 55, Воукс, 86 - Наїнголлан, 13)

Склади команд

Уельс: Хеннессі - Честер, Вільямс, Девіс, - Гантер, Аллен, Ремзі (Коллінз, 90), Ледлі (Кінг, 78), Тейлор - Бейл, Робсон-Кану (Воукс, 80).

Бельгія: Куртуа - Меньє, Альдервейрельд, Денайєр, Джордан Лукаку (Мертенс, 75) - Наїнголлан, Вітсель - Феррейра-Карраско (Феллаїні, 46), Де Брюйне, Азар - Лукаку (Батшуаї, 83).

Попередження: Девіс, Честер, Гантер, Ремзі - Феллаїні, Альдервейрельд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ЄВРО-2016. Уельс виходить до півфіналу!
02 липень, 2016, 01:05