Василя Сліпака вбив снайпер, який служив в Україні, - волонтер

Василя Сліпака вбив снайпер, який служив в Україні, - волонтер
Бойовик на прізвисько "Морячок" зізнався у вбивстві бійця АТО.

Снайпер бойовиків з позивним "Морячок", який взяв на себе відповідальність за вбивство відомого оперного співака і бійця "Правого сектора" Василя Сліпака, родом з Донецької області і служив у Військово-морських силах України, - повідомляє tsn.ua.

Це з'ясували волонтери після того, як інтерв'ю з терористом вийшло на російському інформаційному ресурсі Life, - повідомляє волонтер Тім Златкін.

"Велике спасибі хлопцям і дівчатам, що провели аналіз відео визнання снайпера, який вбив нашого Василя. Злочинця, який убив українського солдата і оперного співака Василя Сліпака, усе-таки вирахували. Звуть Єфременко Денис Володимирович", - написав Златкін.

Після того, як волонтер опублікував цей пост, Facebook за скаргою користувачів видалив це повідомлення, але Златкін зберіг скріншот.

Тім Златкін. Волонтери з'ясували, що 30-річний Денис Єфременко родом із селища Моспіне Донецької області. У 2004-2006 він проходив строкову службу у ВМС України у Феодосії АР Крим. Місцем його роботи вказується пожежна частина СДПЧ-17.

Інтернет-ЗМІ поширили фото ймовірного снайпера.

Денис Єфременко, імовірно, вбив Сліпака.

Нагадаємо, 29 червня загинув відомий оперний співак Василь Сліпак. Це сталося поблизу села Луганське Бахмутського району Донецької області. В нього влучила куля ворожого снайпера. Сліпак був вихованцем Львівської хорової капели "Дударик" та закінчив Львівську консерваторію. До війни на Сході України 19 років працював у Французькій національній опері. Президент Петро Порошенко посмертно відзначив бійця орденом "За мужність" І ступеня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
одна лейба сказала іншій, якесь щось написало, а ЗМІ носяться з цим, як з істиною в останній інстанції! Ненька моя рідна...
Відповісти
Досі вірять Гав-Ньюсу.
Відповісти
А Бандеру вбив теж украiнець, а на москаль. А наказав йому грузин, а не москаль.
Відповісти
відправив на той світ галіцай, а не українець!
Відповісти
Останні новини
Василя Сліпака вбив снайпер, який служив в Україні, - волонтер
03 липень, 2016, 13:21