Волинські лісівники передали в зону АТО березовий сік. ФОТО

Волинські лісівники передали в зону АТО березовий сік. ФОТО
Вантаж із волинським соком поїхав до захисників вчора, 2 липня.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

– Кожного разу, коли приїжджаємо до наших хлопців у зону АТО, перше, що вони запитують, чи привезли березового соку, – розповідають волонтери, які вантаж із таким бажаним у спеку подарунком для військовослужбовців доставлятимуть за призначенням – на передову.

Така співпраця волонтерів і волинських лісівників стала гарною традицією одразу, як на Сході країни розпочалася війна. Цього разу до начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка звернувся голова ГО «Луцька районна спілка учасників АТО» Віталій Пудлік. Вони збирали вантаж разом із волонтерським центром «Серце патріота».

Керівник об’єднання Сергій Балицький розповідає, що тепер стало значно важче організовуватися, адже і звичайні люди нині вже не мають такої, як раніше, змоги допомагати через непросту економічну ситуацію, і організаціям складніше, адже із такими проханнями волонтери звертаються досить часто.

– Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства вже не вперше відгукується, за що хотілося б особливо подякувати керівництву та всім лісівникам, – зазначає Сергій Балицький.

Зокрема раніше на передову неодноразово відправлялося все, чого потребувала наша армія: це автівки, різноманітне спорядження, одяг, медикаменти, продукти харчування. Волинські лісівники забезпечували і забезпечують військові підрозділи будівельними матеріалами, дровами, допомагали і допомагають сім’ям учасників АТО, працевлаштовують військовослужбовців.

– Це справа честі, до того ж, дуже приємна. Адже там наші хлопці. Ми хоча б таким чином маємо змогу вкотре показати їм: дуже цінуємо те, що вони, жертвуючи власним спокоєм, ризикуючи життям, відстоюють для нас мир, – каже директор ДП СЛАП «Любешівагроліс» Віктор Симонович.

Саме це підприємство і зробило такий подарунок військовослужбовцям. Працівники самі із задоволенням вантажили банки із соком у машину.

Тут добре знають ціну такій допомозі. Крім того, троє хлопців, які працюють на ДП СЛАП «Любешівагроліс», зараз стоять на передових позиціях, а троє вже демобілізовані.

Ще раніше на підприємстві власними силами, віддаючи частину зарплати, зібрали кошти на тепловізор, готували для бійців тушонки із дичини з квасолею, пекли хліб і передавали через місцевих волонтерів. Не кажучи про різну консервацію, допомогу у ремонті машин, купівлю автозапчастин…

– А цей березовий сік – із м’ятою. Дуже смачний, – зазначає Віктор Симонович. Нехай холодить наших захисників у спеку та зігріває душу звістками із малої батьківщини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в лісополосі та попити соку -святе! Літечко...
Відповісти
щось соку маловато
Відповісти
молодці !!!
Відповісти
молодці !!!
Відповісти