Волинські АТОшники нагородили директорку медколеджу

Волинські АТОшники нагородили директорку медколеджу
Спілка воїнів АТО нагородила медаллю з промовистою назвою «Знання, душу, серце – людям» директорку Луцького базового медичного коледжу Алісу Хмелькову.

Жінці висловили вдячність за високий професіоналізм, активну громадську позицію та самовіддане милосердя виявлені під час надання медичної допомоги воїнам АТО, повідомляє сайт Спілки воїнів АТО.

Аліса Хмелькова подякувала всім, хто допомагав воїнам та зазначила, що така медаль – заслуга всього колективу медколеджу. ««Ця медаль – всього нашого викладацького корпусу. Це їхня заслуга. Я дякую викладацькому активу за підтримку, дякую студентам за їхню допомогу нашим воїнам, за те, що вони робили все, що могли», – зазначила директорка.

Заступник директора медколеджу Алла Лазько розповідає, що студенти з викладачами ніколи не переставали допомагати бійцям. «Ми робили волонтерські акції, готували великодній кошик, студенти везли з дому паски, в коледжі фарбували крашанки. Також готували випічку для бійців, фарбували аптечки та пекли різдвяне печиво. Окрім того, писали листівки з молитвами і з словами підтримки, виготовляли вітамінні чаї, робили випічку у соборі, солодощі, тістечка, лузали горіхи та ліпили вареники», – пригадує жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські АТОшники нагородили директорку медколеджу
03 липень, 2016, 20:22