Діти волинських Героїв відвідали англомовний табір

Діти волинських Героїв відвідали англомовний табір
На Волині троє найстаранніших учасників проекту «Англійська для дітей Героїв» отримали у подарунок путівки до англомовного табору в Карпатах.

Про це у соцмережі пише Ковельський центр допомоги 51 ОМБР, повідомляє Волинська правда.

Протягом року 17 ковельчан та 1 дитина з м.Любомля приймали участь у проекті "Англійська для дітей Героїв"! По закінченню навчального року спонсор проекту, благодійник з Бельгії Ангеліна Балкан підготувала сюрприз для найуспішніших діток проекту та подарувала 3 путівки в англомовний табір у Карпатах, що організовує щороку школа Euro Future!

СІМ ДНІВ НЕЗАБУТНЬОГО ВІДПОЧИНКУ, ІГРИ, КОНКУРСИ, РОЗВАГИ І ВСЕ ЦЕ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ!

Отже, щасливчиками, що САМОСТІЙНО, своїми стараннями та наполегливістю у вивченні англійської отримали звання НАЙКРАЩИХ СЕРЕД УЧНІВ ШКОЛИ Euro Future та взяли участь у таборі:
1) Олександра Москалик (8клас) - дитина N1 в рейтингу успішності школи Euro Future!!! Брала участь та посіла призове місце в олімпіаді з англійської! Жодного пропуску занять без поважної причини, завжди виконані домашні завдання школи Euro Future!
2) Матіщук Єлізавета (2 клас) - дитина N1 в рейтингу успішності у своїй віковій категорії! Жодного пропуску занять без поважної причини, завжди виконані домашні завдання школи Euro Future!
3) Велічук Максим (5 клас) - найстаранніша дитина у своїй групі! Активний, старанний!!! Жодного пропуску занять без поважної причини, завжди виконані домашні завдання школи Euro Future!

ЦЕ ДІЙСНО СЮРПРИЗ ДЛЯ ДІТЕЙ, АДЖЕ ВОНИ І НЕ ЗДОГАДУВАЛИСЬ ПРО ПОДАРУНКИ!

Дякуємо керівникам школи Euro Future за хорошу навчальну програму, доступне для дітей викладання англійської та творчий підхід до навчання! Діти та батьки безмежно задоволені і навчанням і відпочинком!

Батьки учасників проекту передають низький уклін та слова вдячності благодійнику Ангеліні Балкан та керівникам школи Euro Future!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.