У Ковелі на День міста вбили дівчину?

У Ковелі на День міста вбили дівчину?
Ковелем поширюються чутки про трагічну загибель молодої дівчини в ніч з суботи на неділю під час фестивалю «КОВЕЛЬ ENERGY 2016», який у вихідні проходив на вулиці Варшавській, біля торговельного центру «Ювант».

Втім на офіційному сайті Головного управління Національної поліції у Волинській області про це нічого не сказано, - повідомляє Kovel.com.ua.

Сам же фестиваль для всієї родини, як зазначається на рекламних афішах, відбувався в рамках святкування Дня міста Ковеля та за підтримки міського голови Олега Кіндера.

«Фестивалили» біля «Юванту» аж до ранку, про що ковельчани активно пишуть в соцмережах. Але свято пісні у виконанні відомих музичних гуртів, проведення атракціонів та конкурсів дещо зіпсували неадекватні молодики, які влаштували масове побоїще «стінка на стінку». Серед того наелектризованого натовпу якийсь чолов’яга бігав з молотком і погрожував оточуючим. Очевидці стверджують, що чути було постріли. Хоча застосувати табельну зброю могли працівники численного загону поліції, аби втихомирити найагресивніших молодиків. Кажуть, що на місце інциденту нібито навіть прибув підрозділ Національної гвардії, так як від натовпу «дісталося» поліцейським.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То вже точно не на території фестивалю. Все було загороджено і охорона пускала тільки за перепустками. Крім приватної охорони була Нацгвардія зі зброєю. Швидше після фесту двіж була.
Відповісти
Ну ото ж то, що чутки! Нікого не вбили! Інформація достовірна.
Відповісти