У Луцьку зрізали дерева, щоб розвантажити вулицю від транспорту

У Луцьку зрізали дерева, щоб розвантажити вулицю від транспорту
На проспекті Василя Мойсея (раніше Перемоги) зрізали дерева, щоб зробити заїзну кишеньку для маршруток на зупинці, що навпроти кінотеатру "Промінь".

Декілька дерев зрізали для того, щоб розширити вузький проїзд і розвантажити рух автомобілів. Про це Конкуренту розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.

"Зрізали декілька дерев для того, щоб зробити кишеньку для заїзду маршруток на зупинці навпроти "Променя". Адже зараз її немає, і там часто виникають затори, особливо в час пік. До того ж там встановлять на пішоходному переході світлофор, а зупинку перенесуть трохи вперед", – розповів Юрій Крась.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там завжди пробки, якщо розвантажать буде значно краще!
Відповісти
Палинця це зробив.
Відповісти
Давайте Палиці в Швейцарії і Романюку в Зміїнці щось виріжимо вже, а???Не надоїло????Не обнагліли???С-ки це триватиме!Не промінь,а страх!ай підземне паркування цей ...... там робить та підземки,які він мусить зробити,а не дерева зрізають!Ще 25 світлофорів поставте там..."легше" буде...
Відповісти
сранолучани завжди пидлримують инициативы коли.вин наш президент вин такий хароший дуже классний смешной як клоун сеня коли вин виступае то яковлев збуджуеться а юля стае мокрою.коли волю дерева треба ризати коля робить з них паделки та продае таемно в Данецку.голосуй сранолуцбк отримай колю
Відповісти
Я перепрошую, але навіщо там треба було класти бруківку, якщо мали зробити "карманчик"?
Відповісти
Люди забувають, що для життєдіяльності людини потрібний кисень, а повітря очищає і виробляє кисень- дерево, єдиний натуральний пилосос. У нас треба більше саджати дерев, а не вирізувати !
Відповісти