«Прибужжя» і «Фруктовий шлях» підписали угоду про співпрацю

«Прибужжя» і  «Фруктовий шлях» підписали угоду про співпрацю
Між Фондом Ігоря Гузя “Прибужжя» (Волинська область) та Локальною групою дій (ЛГД) «Фруктовий шлях» (Республіка Польща) підписали Угоду про співпрацю.

З волинської сторони документ підписав виконавчий директор Фонду Борис Карпус, з польської - заступник керівника ЛГД, вуйт гміни Юзефув Гжегож Капіца, - повідомляє прес-служба депутата.

Мета Угоди - налагодження співпраці між сільськими територіями регіону «Прибужжя» та Люблінського воєводства.

Регіон «Прибужжя» - це території Західної Волині – Шацький, Любомльський, Володимир-Волинський, Іваничівський райони, міста Нововолинськ та Володимир-Волинський.

«Фруктовий шлях» об'єднує шість гмін та місто Ополе Любельське, що на Люблінщизни.

Підписання Угоди відбулося у рамках Асоціації місцевого самоврядування Прибужжя під час польсько-українського семінару на тему: «Створення образу органів місцевого самоврядування з допомогою місцевих засобів масової інформації і підтримка ініціатив громадських організацій – досвід Республіки Польща та України».

Виконавчий директор Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” Борис Карпус повідомив, як можна підтримувати сільські ініціативи навіть невеликими коштами і при цьому зазначив:

«Наприклад, шляхом оголошення міні-конкурсу місцевих ініціатив ми змогли поєднати спільні зусилля нашої організації і місцевих ініціативних груп, профінансувати будівництво дитячих майданчиків, тим самим досягнувши результату спільно».

Сторони домовилися співпрацювати у різних напрямках, зокрема, у налагодженні партнерства з іншими громадськими організаціями; у популяризації молодіжної політики на локальному, регіональному, державному та міжнародному рівнях; задля координації діяльності щодо промоції сторін та країн-партнерів, задля розвитку транскордонної співпраці тощо.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Прибужжя» і «Фруктовий шлях» підписали угоду про співпрацю
05 липень, 2016, 10:42