Дві ДТП на Волині: двоє людей постраждали

Дві ДТП на Волині: двоє людей постраждали
У неділю, 3 липня, на Волині трапилось дві дорожньо-транспортні пригоди в яких травмувалися 16-річний та 21-річний пішоходи.

Поблизу села Волошки Ковельського району на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин 54-річний житель міста Київ, керуючи автомобілем «Нісан Кашкай», скоїв наїзд на пішохода, - повідомляє прес-служба поліції.

Внаслідок ДТП постраждав 16-річний житель села Уховецьк Ковельського району. У нього медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій потиличної ділянки голови. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

За даним фактом поліцейські внесли відомості до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Цього ж дня в селі Череваха Маневицького району 21-річний житель села Троянівка, керуючи мотоциклом "VIPER-150", скоїв наїзд на 20-річного місцевого жителя. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження, зокрема забій головного мозку та внутрішньочерепну гематому. Його госпіталізували до реанімації Маневицької центральної райлікарні.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.