У Луцьк приїде велоколона «Україна без сиріт» з Києва

У Луцьк приїде велоколона «Україна без сиріт» з Києва
Мета велотуру – популяризація усиновлення та допомоги знедоленим дітям.

Участь у велотурі беруть прийомні діти зі своїми сім’ями, усиновителі, вихованці та випускники інтернатів, представники громадських та благодійних організацій, а також просто не байдужі до проблем українських дітей-сиріт люди, - повідомляє Луцька міська рада.

Велотур відбувається за активної участі та підтримки Уповноваженого Президента з прав дитини Миколи Кулеби. Стартуватимуть учасники велотуру з Європейської площі (Київ) 5 липня і проїдуть через 5 українських областей. 9 липня команда прибуде у Волинську область, місто Луцьк.

12.00 - 13.00 – зустріч велоколони біля знаку "Луцьк", що в селі Струмівка. Флеш-інтерв’ю, спілкування з журналістами учасників велопробігу, висвітлення проблем сирітства у Волинській області.

18.00 – святковий концерт за участю учасників велопробігу, музичних гуртів і представників місцевої влади, що відбудеться на площі перед РАГСом. Цікаві історії реального минулого і теперішнього життя дітей-сиріт, що віднайшли свої сім’ї. Спілкування з засновниками і учасниками велотуру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.