Волиняни масово вирощують снодійний мак. ФОТО

Волиняни масово вирощують снодійний мак. ФОТО
У суботу, 2 липня, на присадибній ділянці 20-річної жительки села Карпилівка поліцейські виявили та вилучили 21365 рослин снодійного маку.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі, - повідомляє прес-служба поліції.

Цього ж дня на присадибній ділянці 58-річної жительки села Звози Ківерцівського району дільничні офіцери поліції виявили та вилучили понад тисячу рослин снодійного маку.

Також дільничні офіцери поліції Горохівського відділу поліції виявили та вилучили в 44-річної жительки села Губин-1 Горохівського району понад тисячу рослин снодійного маку.

Поліція вкотре нагадує громадянам про те, що законодавством України за незаконний посів та вирощування снодійного маку та конопель передбачено кримінальну та адміністративну відповідальність.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гордість за рідний край.
Не льоном єдиним...
Відповісти
21365 рослин снодійного маку немаэ чим займатись кыверцывськый мылыцыъ? А те що в Ківерцях й в с.Озеро кожна друга циганська сімя торгує наркотою, це нормально. Можу підсказати йдете в четвер до ломбарду біля ринку в Ківерцях ставите там поліцейського в цивільному (найкраще в самому ломбарді) з 11 години циганчуки починають зносити туди крадене золото, мобільні, техніку. За одинь день матимете показників по грабежах, крадіжках та шахрайствах на пів року на цілий райвідділ. Хоча я це бл ...дство спостерігаю не перший рік (напевно не без відома №органів" там функціонує цей і не тільки закладів Ломбардів
Відповісти
Блін булочки з маком подорощають, це геноцид булокозмоком любів
Відповісти
Найшли чим гордитися. Селян з маком ловлять. Похваліться скільки злодіїв зловили
Відповісти