Якою була б «Гра престолів» з волинськими політиками. ФОТО

Якою була б «Гра престолів» з волинськими політиками. ФОТО
Фінішував шостий сезон «Гри престолів». Серіал люблять не лише за неочікувані повороти сюжету, епічність і видовищність. Паралелі, алюзії і схожості з сучасним світом і сучасними людьми – ось родзинка цього серіалу. Тут немає чіткого поділу на чорне і біле, тут одні і ті ж люди вміють бути і негідниками, і героями. Добро далеко не завжди бере гору, благородство часто є синонімом наївності, а підступність людська не має меж. От майже все, як у нас!

Повідомляє Таблоїд Волині.

Грають у престоли і на Волині. По-своєму, без мечів, отрути і драконів, але не менш запекло і підступно.

(Заздалегідь просимо вибачення у героїв цієї публікації за мимовільні ототожнення. Ми ні в якому разі не кажемо про повну ідентичність. Пошук і знаходження додаткових схожостей – повністю на твоїй совісті, читачу).

ПЕТІР БЕЙЛІШ (МІЗИНЕЦЬ, МАЙСТЕР НАД МОНЕТОЮ (МІНІСТР ФІНАНСІВ) СЕМИ КОРОЛІВСТВ)
БОГДАН ШИБА (КОЛИШНІЙ ЛУЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА)


Мізинець – найхитріший і найпідступніший «гравець у престоли». З сім’ї дрібних бідних лордів. Зробив кар’єру завдяки вмінню втиратися в довіру і робити гроші «з повітря». Любить інтриги. Не проти зайняти трон. Час від часу голить рослинність на обличчі (голився на прохання своєї пристрасної дружини, яку потім викинув у провалля).

Богдан Шиба – найсуперечливіший міський голова Луцька. З чиновників. Зробив кар’єру завдяки вмінню правильно вибирати політичну силу. Любить інтриги (така любов особливо проявилася під час роботи у Луцькій міській раді). Не проти ще раз зайняти трон. Час від часу голить рослинність на обличчі (не відомо, для чого).

ЛОРД ВАРІС («ПАВУК», МАЙСТЕР НАД ШЕПТУНАМИ - КЕРІВНИК РОЗВІДКИ, КОНТРОЗВІДКИ І СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ СЕМИ КОРОЛІВСТВ)
ІГОР ПАЛИЦЯ (ОЛІГАРХ, ГОЛОВА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ)


Варіс – хитрий і підступний. Колишній раб, пережив безліч поневірянь, досяг успіху завдяки власному розуму і впертості. Знає все і про всіх. Ніхто не здогадується, на чиєму він боці в цей момент і яку гру затіває. Улесливий, з усіма привітний. Любить дорогий одяг і розкішні апартаменти. Голить голову.

Ігор Палиця
– успішний гравець у престоли, і не лише у волинські. Виходець з гарячих 90-х, коли пережив і досяг успіху у нафтовому бізнесі. Користується послугами охоронців, обережний, використовує засоби захисту від прослуховування, а також (за деякою інформацією) засоби, які дають можливість «почути кожного». Намагається подобатися людям-виборцям. Любить дорогі машини і швейцарський стиль інтер’єру. Голить голову.

РАМСІ БОЛТОН (БАСТАРД ЛОРДА ДРЕТФОРДА, УЧАСНИК «БИТВИ БАСТАРДІВ»)
ОЛЕКСАНДР ТОВСТЕНЮК (ГОЛОВА ПРАВЛІННЯ ФОНДУ «ТІЛЬКИ РАЗОМ»)


Рамсі Болтон – син впливового лорда Русе Болтона. Через незаконне народження був позбавлений права успадкувати титул батька, але понад усе прагнув його здобути. Досяг короткотермінового успіху завдяки власній хитрості і сприянню впливового батька. Гуртує навколо себе однодумців. Став ініціатором так званої «битви бастардів», яку сам і програв, хоча на старті мав виграшну позицію.

Олександр Товстенюк – людина Ігоря Палиці. У школі не любив уроки фізкультури, але хотів бути майстром спорту. Досяг успіху у бізнесі, намагається досягти успіху в політиці завдяки сприянню впливово шефа. Намагається гуртувати навколо себе однодумців. Під час виборів луцького міського голови став ініціатором телевізійних дебатів з Миколою Романюком. Програв вибори мера, хоча мав непогані шанси на перемогу.

ОБЕРІН МАРТЕЛЛ, ПРИНЦ ДОРНІЙСКИЙ («ЧЕРВОНИЙ ЗМІЙ», БРАТ ПРАВИТЕЛЯ ДОРНУ)
ІГОР АЛЕКСЄЄВ (ПОЛІТИК, ГРОМАДСЬКИЙ ДІЯЧ, ГОЛОВА СПІЛКИ ВЛАСНИКІВ ЗБРОЇ)


Оберін Мартел – розбишака-романтик. Навчався на мейстера (носія мудрості), але кинув навчання. Небезпечний у бою, адже використовує змащену отрутою холодну зброю (за що і отримав прізвисько «Червоний Змій»). Любить зброю, особливо вправний у бою зі списом. Цинічний та іронічний. Чутливий до понять родинної честі.

Ігор Алексєєв – активіст з іміджем розбишаки-романтика. Начитаний, ерудований, любить Ніцше, хоч не має диплома про вищу освіту. Небезпечний у суперечці, бо вправно володіє мистецтвом полеміки і красномовства, а також (за його ж словами) до особливо впертих опонентів не проти застосувати «засоби альтернативного впливу». Цинічний та іронічний. Чутливий до понять національної честі.

ДЖОН СНОУ (НОВООБРАНИЙ КОРОЛЬ ПІВНОЧІ)
МИХАЙЛО ШЕЛЕП (КЕРІВНИК ВИКОНКОМУ ПАРТІЇ «НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ» НА ВОЛИНІ)


Джон Сноу – благородний і запальний юнак, який волею долі став «гравцем престолів». Сам вибрав собі важку долю: добровільно пішов у братство Нічого Дозору, де повно небезпек, а життя позбавлене комфорту і затишку. Без примусу обирає собі найважчі ділянки служби, береться за складні завдання. Мало не програв «битву бастардів». Носить бороду.

Михайло Шелеп – політик з запальною і показною готовністю боротися за справедливість. Будучи громадським діячем і засновником медіа, добровільно пішов у політику, де змушений грати за її правилами, відмовитися від репутації незаангажованого активіста. Використовує трибунні методи боротьби, не боїться скандального іміджу. Програв вибори депутата Луцької міської ради. Носить бороду.

КЕЙТІЛІН СТАРК (ДРУЖИНА ХРАНИТЕЛЯ ПІВНОЧІ ЕДДАРДА СТАРКА)
ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ (ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ПРАВЛІННЯ ФОНДУ «ТІЛЬКИ РАЗОМ»)


Кейтілін Старк – статечна і стримана, благородна і чесна жінка. Вихованка теплих і комфортних Річних Земель, улюблениця батька. Попри це, з готовністю прийняла потребу вийти заміж за незнайомого їй Еддарда Старка, переселилася на сувору Північ, стала жити за законами того краю. Водночас зберегла традиції власної родини Таллі, для якої цінності сім’ї – понад усе.

Ірина Констанкевич – достойна жінка-науковець, користується повагою у середовищі луцької інтелігенції і творчих людей. Попри це, з готовністю прийняла потребу стати політиком, зайняти крісло депутата обласної ради, а невдовзі, ймовірно, і місце парламентаря. Водночас зберегла репутацію людини, для якої наукова діяльність і загальнолюдські цінності важливіші за політичну кон’юнктуру.

СЕРСЕЯ ЛАНІСТЕР (КОРОЛЕВА ВЕСТЕРОСА)
ОЛЕНА ГОЛЄВА (ВЛАСНИЦЯ КОМПАНІЇ «САНРАЙЗ», ГОЛОВА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПАРТІЇ НА ВОЛИНІ)


Серсея Ланістер – неймовірно красива жінка, донька одного з найвпливовіших лордів Вестероса Тайвіна Ланістера. Дружина короля. Дуже любить своїх дітей. Нещадна до ворогів і опонентів. Не надто зважає на те, що говорить про неї народ. По-жіночому хитра.

Олена Голєва – неймовірно красива жінка, донька впливової голови Федерації профспілок області Галини Головенець. Дружина заступника Міністра фінансів. Дуже любить своїх дітей. Рішуча у політичній боротьбі і неперебірлива у її методах. Має неоднозначний імідж «мажора», що не заважає їй успішно займатися бізнесом. По-жіночому безпосередня.

ЕЛЛАРІЯ СЕНД (УЗУРПАТОРКА ВЛАДИ У ДОРНІ, ВДОВА ОБЕРІНА МАРТЕЛЛА)
ЮЛІЯ ВУСЕНКО (СЕКРЕТАР ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ)


Елларія Сенд – експресивна і рішуча жінка. Захопила владу, користуючись м’яким характером і безпорадністю правителя Дорна. Нещадна до ворогів.

Юлія Вусенко – нове ім’я у волинській політиці 2015 року, наполеглива і рішуча жінка. Вийшла переможницею у боротьбі за право очолити осередок перспективної політичної сили, користуючись м’яким характером свого опонента.

СЕМВЕЛЛ ТАРЛІ (БРАТ НІЧОГО ДОЗОРУ, МАЙБУТНІЙ МАЙСТЕР ЦИТАДЕЛІ)
ВІТАЛІЙ БРОВІН (СИН ВІДОМОГО РЕСТОРАТОРА)


Семвелл Тарлі – юнак, долю якого визначив його батько, відправивши у Нічний Дозор. Спадкоємець роду, бо є старшим сином. Після низки поневірянь повернувся додому і забрав головну цінність свого батька – фамільний валлірійський меч. Любить смачно поїсти.

Віталій Бровін – юнак, долю якого багато в чому визначив його батько, доручивши працювати у власному ресторанному бізнесі. Про нього говорять як про спадкоємця «ресторанної імперії Бровіна». Любить смачно поїсти.

БЕЙЛОН ГРЕЙДЖОЙ (ЛОРД І САМОПРОГОЛОШЕНИЙ КОРОЛЬ ЗАЛІЗНИХ ОСТРОВІВ)
МИКОЛА РОМАНЮК (ЛУЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА)


Бейлон Грейджой – правитель старої формації. Не визнає новомодних захоплень красивим одягом і прикрасами. Ностальгує за старими часами, коли його Залізні люди наводили жах на ціле узбережжя Вестероса. Мав проблеми через власного сина, який, підбурений власною гординею і бажанням довести свою крутість, розв’язав війну з Північчю.

Микола Романюк – керівник старої формації. Не визнає захоплень окремих мерів їздити на роботу на велосипеді. Мав проблеми через власного сина, який є співвласником скандального торгового центру «Буратіно».

БРОНН (ВОЇН-НАЙМАНЕЦЬ)
ОЛЕКСАНДР КРАЛЮК (ВЛАСНИК МОРЯЧОК-ТАКСІ, ДОБРОВОЛЕЦЬ АТО)


Бронн – професіонал своєї справи. Боєць. Разом з тим має підприємливу натуру, і жодного разу не пропустить можливості скористатися вигодою. Чесно про це заявляє усім. Отримав титул лорда за битву на Чорноводній, але продовжує займатися вільнонайманим воєнним ремеслом.

Олександр Кралюк
– професіонал своєї справи. Боєць «Айдару». Власник успішного бізнесу – служби таксі. Займається політикою, регулярно бере участь у виборах, втім без особливого успіху.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
да палиця лазорко и коломия слідуючі за онищенком за аукціони по заниженим цінам газового конденсату і нафту а суми там в рази більші чим в онищенка
Відповісти
Однозначно, автори - Молодці!!! Давайте ще!
Відповісти
Дуже влучно придумано) Про бровіна молодшого просто порвало
Відповісти
Яким боком Вусенко і Алексєєнко?
Відповісти
Про констанкевич сказано з точністю до навпаки. Вона протилежна приведеній характеристиці. А про бровіна поцілили в десятку: людина народилась і живе для того, щоб їсти і виробляти навоз. Про неймовірну красу Голєвої не складайте міфів. Звичайна собі баба. Щоправда, доглянута, бо є за ЩО. Та й чоловік її вже забув, коли був замміністра. А якби її завязти хустку, дати в руки вила і доїльний апарат, то на неї на кологоспній фемрмі ніхто не звернув би особливої уваги.
Відповісти
Молодцы :)))
Відповісти
Останні новини
Якою була б «Гра престолів» з волинськими політиками. ФОТО
05 липень, 2016, 14:51