ПриватБанк запустив спільний проект з Viber*

ПриватБанк запустив спільний проект з Viber*
ПриватБанк і Viber у рамках договору про співпрацю в Україні оголошують про запуск приймання платежів за послуги сервісу Viber Out* – дзвінків на мобільні та стаціонарні номери за допомогою одного з найпопулярніших у країні месенджерів.

Як повідомили в банку, для поповнення рахунку Viber Out достатньо двох кліків у Приват24. Окрім того, перекази здійснюються через картку або готівкою в терміналах самообслуговування ПриватБанку, - повідомляє прес-служба ПриватБанк.

«Локалізація платних сервісів популярного месенджера дозволить українським користувачам Viber бути на зв’язку в будь-якій ситуації як удома, так і за кордоном, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь.

– Сьогодні можна напряму поповнювати акаунт Viber Out у Приват24, і найближчим часом будуть доступні додаткові можливості в цьому напрямку».

«Ми раді надати українським користувачам Viber додаткові послуги та сподіваємося, що за рахунок таких партнерств із провідними гравцями ринку наша аудиторія в Україні – а зараз вона становить понад 14 мільйонів осіб – продовжить зростати», – коментує голова Viber у Росії та СНД Євген Рощупкін.

Viber Out – сервіс, що дозволяє користувачам Viber телефонувати на будь-які номери за низькими тарифами. За його допомогою можна дзвонити на міські та мобільні телефони, навіть якщо на них не встановлено додаток Viber. Viber Out доступний тільки на Viber для комп’ютера, Viber для Windows 8, пристроях iPhone, Android і Windows Phone 8. Дзвінки та повідомлення між користувачами Viber – абсолютно безкоштовні.

Про Viber

Компанія Viber є провідним сервісом для обміну текстовими, голосовими та відеоповідомленнями, яким користуються для зв’язку люди в усьому світі. Безкоштовно. Користувачі можуть відправляти безкоштовні текстові повідомлення, смішні стикери, фото, відео та дудли, ділитися місцем знаходження, здійснювати безкоштовні дзвінки в HD-якості та спілкуватися за допомогою функції Push-To-Talk.

З Viber Out користувачі можуть здійснювати дешеві дзвінки на будь-які номери по всьому світі. Додаток Viber доступний для смартфонів і планшетів на платформах iPhone®, Android™, Windows Phone, BlackBerry®, Blackberry10® і комп’ютерів під керуванням Windows®, Windows 8®, Mac, Linux і Symbian, він працює через мобільні мережі 3G/4G або Wi-Fi . Маючи понад 711 мільйонів унікальних користувачів у 193 країнах, Viber постійно еволюціонує, пристосовуючись до нових платформ і додаючи цікаві функції, такі, як паблік-чат. Viber входить у групу Rakuten.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.