Гравці «Волині» відіграли за збірні своїх країн

Гравці «Волині» відіграли за збірні своїх країн
Двоє гравців луцької «Волині» зіграли у минулі два дні за збірні своїх країн.

Про це пише прес-служба ФК «Волинь».

Олексій Бабир вийшов на заміну замість Дмитра Коркішко на 87-й хвилині матчу молодіжної збірної України проти Мальти. До появи Олексія на полі рахунок вже був сприятливий для українців – 4:1. За кілька хвилин поєдинку, які дісталися Бабирю, «волинянин» пресингував мальтійців, відкривався, але відзначився не він, а Сергій Рибалка, який встановив остаточний рахунок матчу - 5:1 на користь українців.

«Волиняни» Бабир та Насонов продовжують перебувати у тренувальному таборі української «молодіжки» і готуються до вирішального двобою за путівку на ЧЄ-2013 – 10 вересня у Швеції.

Болгарин Петер Занєв попри те, що викликався на матч своєї національної збірної із італійцями, на поле так і не вийшов. Тим часом болгари дали бій срібному призеру Евро-2012 і зіграли у Софії в більш ніж бойову нічию – 2:2.

Найбільше часу довелося провести на полі центрбеку «Волині» македонцю Ванче Шикову. Його збірна на легендарному «Максимірі» грала виїзний матч із Хорватами. «Горяни» також дали бій іменитішим хорватам і якби не рефері, який не наважився давати пенальті за фол на Пандєві та удача, яка відвернулася згодом від Горана, команда Шикова могла вивозити із Загреба принаймні очко. Ванче провів на полі увесь матч і його вини у єдиному пропущеному голі на 69-й хвилині немає.

Відпочивати Ванче буде недовго, адже 11 вересня македонцям грати проти шотландців у Глазго.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гравці «Волині» відіграли за збірні своїх країн
09 вересень, 2012, 14:39