Мін'юст оголосив війну рейдерам

Мін'юст оголосив війну рейдерам
Про це йшлося на прес-конференції за участю голови відомства Павла Петренка, його заступника Павла Мороза та Директора юридичного департаменту Бунге Україна Олега Бігдана.

Повідомляє Вектор ньюз.

Як зазначалося на неї, Міністерство юстиції дало українцям та іноземним інвесторам реальний інструмент для максимально безболісного повернення законного майна, що було захоплене рейдерами.

З початку року при Міністерстві юстиції діє Комісія з розгляду скарг у сфері державної реєстрації, що вже отримала 900 скарг та задовільнила майже 150.

“Міністерство юстиції врятувало майно українців на суму понад 125 мільярдів гривень. Однією з резонансних справ є скарга Бунге. Компанії, що вклала в Україну понад 13 мільярдів гривень. А це - майже 15% від обсягу усіх інвестицій за минулий рік” – зазначив Міністр юстиції Павло Петренко.

Сьогодні здійснюється тиск на Комісію з розгляду скарг у сфері державної реєстрації. Це позитивний сигнал, що підтверджує єдине - ми робимо правильну справу.

“Рейдер – ворог українця №1. Через таку протиправну діяльність падає рівень інвестиційної привабливості держави. А інвестиції – це зростання економіки, що покращує рівень життя кожного українця” – в свою чергу підкреслив Павло Мороз.

Компанія Бунге зі свого боку відзначила той факт, що новий механізм Міністерства юстиції фактично врятував активи підприємства та повернув законну власність.

“Міністерство юстиції бореться з раковою пухлиною української економіки – з рейдерством”, - зазначив Директор юридичного департаменту Бунге Україна Олег Бігдан. Головний ворог рейдера – публічність, головний друг – тиша. Тому, Мін’юст закликає: говоріть про випадки захоплення, а ми поверне майно законним власникам.

Через публічність Міністерство юстиції буде захищати населення та інвесторів в Україні, так як захистило компанію Бунге, - обіцяють у відомстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мін'юст оголосив війну рейдерам
07 липень, 2016, 10:25