У Нововолинську планують збудувати новий спортивний майданчик. ФОТО

У Нововолинську планують збудувати новий спортивний майданчик. ФОТО
6-го червня у міській раді міста Нововолинська відбулося засідання постійної комісії з питань транспорту, зв’язку, комунального господарства та будівництва, регулювання земельних відносин, де були присутні місцеві депутати на чолі із Андрієм Сторонським, заступником міського голови.

Було розглянуто питання про виконання міського бюджету за перше півріччя 2016 року, підсумки якого щомісячно публікують на сайті міської ради, - повідомляє БУГ.

Через збільшення кількості ігор, відповідно до регламенту чемпіонату, Волині виділено 12 000 гривень на розвиток ФК “Шахтар” міста Нововолинська. Щодо управління освіти, бюджет збільшено на 3 млн. 113,5 тисяч гривень. Детальніше фінансові питання будуть розглядатися на сесії міської ради.



Тарас Кантор представив ряд земельних питань, зокрема про виділені ділянки для учасників АТО. Постала нова проблема. За словами доповідача, захисники вимагають “шматок” землі в межах міста. Все, що можуть запропонувати бійцям, – земельні масиви в районі 2-ої шахти, адже вільних ділянок в центрі міста немає.

Цікаве питання, яке стосувалося земельних ділянок, – надання дозволу на розробку спортивного майданчику для НВК “Нововолинської спеціалізованої школи №1”.



Планується збудувати новий майданчик із сучасним покриттям до 1-го вересня 2016 року. Для початку реалізації проекту потрібно максимально збільшити територію хоча б на 7 доступних метрів. Адже в плані проекту закладена розробка футбольного міні-поля, яке має відповідні вимоги. Також буде прокладено три бігових доріжки, встановлено вуличні тренажери та проведено освітлення.

Знаходитиметься майданчик на балансі управління освіти, а доглядати за ним буде перша школа та будинок спорту. По закінченню реалізації проекту вирішуватимуть питання щодо відеоспостереження та доступності спорткомплексу.



Генеральний директор житлово-комунального об’єднання Нововолинської міськради Олена Чайка винесла на розгляд питання про гуртожиток від РМЗ, прокоментувавши:

“В нас на Нововолинській, 34 є такий барачного типу гуртожиток, який належить до цього часу РМЗ. Якщо ми дозволимо приватизувати житло, люди будуть задоволені, і будівля матиме зовсім інший вигляд. Ми вже маємо наказ про те, що його прийме ЖЕК №3″.

Нагадуємо, що у вересні минулого року адміністрація “Нововолинського РМЗ” скликала жителів гуртожитку, що перебуває на балансі заводу, на збори, де їм повідомили, що невдовзі може прийти новий власник, якому передасться майно підприємства. Оскільки кімнати у гуртожитку не приватизовані, мешканців спрямували шукати допомоги до вищих інстанцій, адже в людей існувала велика загроза залишитися без даху над головою.

Ці та інші питання остаточно будуть вирішенні на засіданні Нововолинської міської ради 11-го липня 2016 року.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську планують збудувати новий спортивний майданчик. ФОТО
07 липень, 2016, 11:47