У Ковелі помер Євгеній Поліщук

У Ковелі помер Євгеній Поліщук
На 75-ому році життя після важкої хвороби помер Євгеній Іванович Поліщук.

Його пам’ятають як висококваліфікованого керівника, вимогливого до себе та підлеглих, ділову, інтелігентну та мудру людину. Завжди цікавився роботою усіх галузей міського господарства, вболівав за долю Ковеля, його розвиток, - повідомляє Ковельська міська рада.

Народився 7 січня 1942 року в с.Годовичі Турійського р-ну Волинської області. Розпочав трудову діяльність у 1959 році на посаді слюсаря Долинської ремонтно-тракторної станції Івано-Франківської області. З 1964 по 1969 – навчався у Львівському сільськогосподарському інституті. Понад 15 років Євгеній Іванович працював на Ковельському заводі сільськогосподарських машин, де пройшов шлях від інженера-конструктора до головного інженера підприємства.

З 1984 по 1988 роки Євгеній Поліщук – другий секретар Ковельського міськкому Компартії України. Наступні три роки – голова виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Євгеній Іванович багато зусиль доклав для забезпечення економічного та соціального розвитку міста, введення в дію виробничих потужностей та об’єктів соціальної інфраструктури Ковеля.

Він вирізнявся принциповістю, відповідальністю, господарським підходом до вирішення нагальних питань громади, здатністю приймати правильні рішення.

Значну увагу у своїй роботі приділяв підвищенню рівня комфорту життя міських жителів, стану розвитку комунального господарства, благоустрою.

Його авторитет був непохитний і в колективі, і в колі друзів, і серед рідних.

Працюючи в подальшому головою ТОВ «Інтерпорт Ковель», Євгеній Іванович брав активну участь у житті міста, був патріотом свого краю.

Звання "Почесний громадянин міста Ковеля" присвоєно рішенням сесії міської ради №54/4 від 28 травня 2009 року.

Земляки пам’ятатимуть Євгенія Поліщука як доброзичливу, уважну, порядну людину, вмілого організатора, хорошого керівника, щирого ковельчанина.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
волинь-пост також напрошується в список "демократичних " видань, які видаляють незручні для влади і олігархів коменти ?
Відповісти
це мій дідусь
Відповісти