За підозрою в шахрайстві поліція розшукує двох жінок. ФОТО

За підозрою в шахрайстві поліція розшукує двох жінок. ФОТО
Ковельський відділ поліції розшукує двох жінок ромської національності, які шахрайським способом заволоділи грошима, майном та ювелірними виробами 23-річної ковельчанки.

У вівторок, 5 липня, до Ковельського відділу поліції звернулась 23-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що її обікрали, - інформує прес-служба поліції.

Як з’ясувалось, того ж дня поблизу кладовища на вулиці Незалежності в місті Ковель невідомі особи ромської національності під приводом зняття порчі ввели в оману заявницю та шахрайським способом заволоділи її грошима в сумі 250 грн, майном та ювелірними виробами. Зловмисники видурили в потерпілої золоті ланцюжок, хрестик, каблучку та сумочку. Сума завданих збитків становить понад 21 тис. грн.

Даний факт поліція зареєструвала в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.
Фото однієї з осіб, яка причетна до цього злочину, зображено нижче.

Прикмети підозрюваних:
1) вік 55, середнього зросту, темне волосся із сивиною, повної тілобудови, одягнена в фіолетово-блакитне плаття на бретельках;
2) вік 35, зріст середній, волосся темно-русяве, пряме; середньої тілобудови, одягнена в коричневу блузку, чорну спідницю, з собою мала чорну сумку з коричневою вставкою.

Поліція просить громадян, яким відомо щось про осіб, причетних до скоєння цього злочину, зокрема, про їх місце перебування, негайно повідомити за наступними номерами телефонів:
(03352) 5-32-84, моб. тел. 095-242-67-75.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.