На Івана Купала у Луцьку плели маскувальну сітку. ФОТО

На Івана Купала у Луцьку плели маскувальну сітку. ФОТО
Упродовж дня, у четвер, 7 липня, біля Волинської обласної бібліотеки для юнацтва (пр. Волі, 2) лучани плели маскувальну сітку, яку потім відправлять у зону.

«Вперше беру участь у такій акції. Подобається, що і тут навколо мене багато небайдужих людей. Вважаю, що кожен має в міру своїх можливостей допомогти нашим хлопцям на Сході», – зазначив Олександр, луцький інженер.

«Побачили оголошення в соцмережі. Ми вже вдруге на такій акції. Прийшли із подругою Олександрою, щоб допомогти», – розповіла Валерія, учениця загальноосвітньої школи №20.

«Вважаю, що потрібно допомагати країні, нашим воїнам. Не байдики бити, а щось робити конкретне, щоб підняти дух нашим хлопцям в АТО», – зауважив Євген, луцький студент-випускник.

«Не зважаючи на те, що сьогодні не дуже сприятлива погода, до нас все-таки прийшло дуже багато людей. Тішимось, що у нас є небайдужі люди та патріоти».

Адже те, що люди витратили по півгодини свого вільного часу, стало хорошим вкладом у спільну справу. Одночасно з сіткою діти плели патріотичні браслетики. Вони стануть своєрідними оберегами для бійців на Сході.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не бавилися...
Відповісти
Дуже "правильна" акція! Чим більше на халяву сплетуть таких сіток, тим меньше потрібно буде витратити бюджетних грошей на їх придбання, а отже більше із бюджету можна буде вкрасти. Робиш замість влади її роботу по забезпеченню всім необхідним Збройних Сил - допомагаєш владі красти!!!!! Люди, не будьте дурнями!!!!
Відповісти