Львівські діти-сироти відпочили на Шацьких озерах

Львівські діти-сироти відпочили на Шацьких озерах
Голова районної ради Сергій Карпук пообіціяв допомогти з пошуком земельної ділянки для будівництва дитячого табору для львівських дітей-сиріт.

Координатор дитячого будинку Благодаті Ігор Зубик розповів, що кожного року вихователі намагаються везти дітей з міста на відпочинок ближче до озер, - повідомляє Шацький край.

Минулого року відпочивали у Згоранах Любомльського району, але цього року потрібно було терміново вирішувати з іншим місцем для відпочинку. Тож люб’язно погодився надати свій будинок в селі Острів’я житель Львівської області Володимир Тиднюк.

За роки діяльності дитячого будинку Благодаті спонсорувати заклад виявили бажання благодійники із країн Європи. Вони ж і забирають багатьох дітей на декілька тижнів до себе у сім’ї на відпочинок. Проте Ігор Зубик мріє, аби діти мали тут, на Шацьких озерах, свій будинок для відпочинку. У районної та селищної влади просить лише земельну ділянку, а кошти на будівництво літнього табору знайдуть вже самі.

Мешканці села Острів’я теж не залишилися байдужими до долі сиріт та активно долучилися до благодійності.

Сергій Карпук у розмові з Ігорем Зубиком від імені районної влади пообіцяв сприяти пошуку земельної ділянки для будівництва дитячого табору для дітей-сиріт, які виховуються у дитячому будинку Благодаті.

Бо ж завезти на відпочинок потрібно ще й тих дітей, які залишились у Львові. Координатор дитячого будинку сподівається, що вже наступного літа вони матимуть свій літній табір, а не будуть щороку шукати місце та людей, хто зголосився б прийняти таку кількість дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьких сиріт за літо навіть в кіно не заведуть, або на майстер-класи за цілий рік.
Відповісти