ЄВРО-2016. Франція у фіналі зіграє з Португалією

ЄВРО-2016. Франція у фіналі зіграє з Португалією
Два голи Антуана Грізманна вперше за шістнадцять років вивели французів до фіналу чемпіонату Європи з футболу.

З самого початку матчу обидва тренери виставили ті ж стартові склади, що й у попередніх раундах. За виключенням прогнозованої відсутності лідера німецького захисту Матса Хуммельса, замість якого вийшов на поле Бенедікт Хьоведес.

Цей самий німецький захист працював набагато менше, аніж французький: у першому таймі "за роялем" була саме "бундесманшафт". Втім, її атакуючі потуги так і не трансформувались у забитий гол. Зате Бастіан Швайнштайгер аж надто засумував наприкінці першого тайму, і за прикладом Джерома Боатенга вирішив у футбольному матчі зіграти у волейбол. Нікола Ріццолі (щоб хто знав - це головний арбітр цього матчу) таких змін у виді спорту не вибачив: Антуан Грізманн реалізував 11-ти метровий вирок судді.

Хто ж знав, що вирішальним акордом у цій півфінальній мелодії стане влучний поштовх (саме поштовх, а не удар) по м'ячу саме від гравця мадридського "Атлетіко"? За декілька хвилин до кінця матчу, після незліченних спроб німецької збірної хоч якось виправити ситуацію, Грізманн підловив відбитий Юго Льорісом м'яч після удару партнера - 2:0.

У "бундестіма" після такого подвійного удару шансів уже не було. Тож, за три дні у фіналі чемпіонату Європи зіграють збірні Франції та Потугалії.

Німеччина — Франція 0:2 (Грізманн, 45+2, 72)

Склади команд

Німеччина: Нойєр — Кімміх, Боатенг (Мустафі, 61), Хьоведес, Ектор — Джан (Гьотце, 67), Швайнштайгер (Сане, 79) — Озіл, Кроос, Дракслер — Мюллер

Франція: Льоріс — Санья, Кошельни, Умтіті, Евра — Погба, Матюїді — Сіссоко, Грізманн (Кабайє, 90+1), Пайє (Канте, 71) — Жиру (Жиньяк, 78)

Попередження: Джан, Швайнштайгер, Озіл, Дракслер — Евра.


Дмитро Кузнецов, для ВолиньPost


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ЄВРО-2016. Франція у фіналі зіграє з Португалією
08 липень, 2016, 01:10