Зрубав дві сосни – потрапив до міліції

Зрубав дві сосни – потрапив до міліції
Cпівробітники відділу дільничних інспекторів міліції Любешівського РВ УМВС України у Волинській області затримали чоловіка, який самовільно рубав дерева.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Ним виявився 24-річний несудимий місцевий мешканець. Молодик без дозволу зрубав дві сосни, чим завдав державі матеріальних збитків на суму 5230 гривень.

Наразі за даним фактом триває перевірка.

Правоохоронці нагадують: відповідно до ст. 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення, незаконна порубка і пошкодження дерев і чагарників; знищення або пошкодження лісових культур, сіянців або саджанців у лісових розсадниках і на плантаціях, а також молодняку природного походження і самосіву на площах, призначених під лісовідновлення, тягнуть за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від семи до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ліс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну такий дурдом тільки в нас в Країні, ті хто масштабний бізнес побудував на зрізуванні лісу так тих ніхто нечіпає, а за два дерева ВОНИ показуху зробили. І що саме смішно це все всі знають і нічого, ганьба !!!
Відповісти
Останні новини
Зрубав дві сосни – потрапив до міліції
10 вересень, 2012, 09:10