Савченко висловилася щодо Волинської трагедії

Савченко висловилася щодо Волинської трагедії
Нардеп в Польщі запропонувала почати історичний діалог між країнами.

Народний депутат з фракції "Батьківщина", член делегації України в ПАРЄ Надія Савченко під час зустрічі зі спікером польського Сейму Річардом Терлецьким запропонувала почати історичний діалог між Україною і Польщею, щоб виправити непорозуміння і досягти згоди, - повідомляє Корреспондент.

В ході зустрічі Савченко зазначила, що варто підійти до подій, які відбувалися 73 роки тому на Волині, з історичної точки зору.

"Спробуємо підійти до цього історично, а не політично. Не треба, щоб політики заробляли собі на цьому дивіденди", - сказала вона.

Савченко підкреслила, що зробить все можливе, щоб між польським та українським народами було взаєморозуміння, в тому числі на історичному терені.

"Зокрема політик запропонувала почати власне історичний діалог між польською та українською сторонами, щоб виправити непорозуміння і досягти згоди", - сказано в повідомленні.

З 7 по 9 липня народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко перебуває з робочим візитом у Варшаві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
спеціаліст в таких справах...
Відповісти
"Друзі поляки" по іншому реагують на ці події. На це варто звернути увагу, оскільки наш сусід і член ЄС і НАТО-"«Сенат Польши голосами правящей партии «Право и справедливость» принял постановление относительно Волынской трагедии. Верхняя палата польского парламента призвала Сейм установить 11 июля Национальным днем памяти жертв геноцида, совершенного украинскими националистами против граждан Второй Речи Посполитой».
Відповісти
Спеціалістка "широкого" профілю.
Відповісти
Коли вона пройде детектор брехні. Як відомо, усі, хто був у російському полоні, повині проходити таку процедуру.
Відповісти
Великий спеціаліст однако.....Савченко сказала...Савченко набухалась...Савченко щаснулв і тд....невже це такі великі подіі?
Відповісти
краще б такі "специ" як савченко, не лізли в історію, де вона абсолютний нуль
Відповісти
вай какой вумний баба. Хай посовітує пшекам в Варшаві центрову вул. назвати ім. Степана Бандери.
Відповісти
Друга сторона медалі, мій дід і баба за одну ніч втікли з польщі коли їх там поляки хотіли повбивати, багато людей не втікло загинуло, спалені села. Почитайте історію, такщо коли хочете поцілувати поляка в зад не забувайте про українців яких вбивали в польщі коли вони там жили мали майно, все покинули. Я пишу до того що це було колись, люди повмирали, теперішнє покоління не повинно відповідати за чиїсь помилки
Відповісти
Пільсуцький підло зрадив Україну поділивши її з Росією незважаючи на те що Петлюра і українці спасли Польщу від більшовиків. Українці ніколи не вірте полякам це такі самі загарбники як і росіяни.
Відповісти
Коли себе і один одного будемо поважати і цінити. Тоді і Держава наша буде сильною. На своєму місці треба бути, а не в рот сусідам заглядати і плакати що вони окупанти, а ми хто?
Відповісти