Facebook запустив «таємні чати» з підвищеною безпекою

Facebook запустив «таємні чати» з підвищеною безпекою
У месенджері Facebook з'явиться можливість заводити «секретні чати», захищені шифруванням.

Як повідомляється в блозі компанії, це дозволить користувачам обмінюватися в месенджері «чутливою ​​інформацією», не побоюючись, що ці дані побачать сторонні, - інформує Судебно-юридическая газета.

Прочитати повідомлення, відправлені в таких чатах, зможе бачити тільки їх адресат і тільки на одному пристрої. Крім цього, в чаті можна буде налаштувати час, після закінчення якого прочитати повідомлення буде неможливо.

У секретних чатах не передбачена підтримка відео та анімацій, відправка платежів та інші функції, які доступні в звичайному месенджері.

Поки що чати, захищені таким шифруванням, доступні обмеженому колу користувачів Facebook. Соцмережа обіцяє поступово розширювати число користувачів упродовж літа.

«Ваші повідомлення і дзвінки в месенджері і так захищені нашими системами безпеки, як і ваші дані на сайтах банків і інтернет-магазинів. Але ми знаємо, що іноді вам хочеться додаткового захисту - наприклад, коли ви обговорюєте особисту інформацію або відправляєте комусь свої банківські дані», - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.