У центрі Луцька почався двомісячний танцювальний флешмоб. ФОТО

У центрі Луцька почався двомісячний танцювальний флешмоб. ФОТО
У Луцьку на Театральному майдані почався двомісячний танцювальний флешмоб - кілька десятків людей зібралися для підготовки одночасного танцю на свято Хелловіну.

Всіх охочих запрошували приєднатися до акції 9 вересня.

Як розповіла ініціаторка ідеї професійний хореограф Ольга Лактіонова, мета проекту - навчити людей танцювати та підготувати авторський танець на свято Хелловіну, що відзначається наприкінці жовтня.

До участі запрошуються охочі будь-якого віку. Головне, за її словами, мати бажання навчитися танцювати.

Хореограф зазначила, що хотіла б залучити до проекту 100 людей. Щонеділі на Театральному майдані відбуватимуться тренування. Якщо ж буде дощ - ховатимуться в Палаці культури міста.

Танець відбувається під музику Ґорана Бреґовича. На Хелловін, 28 жовтня, учасники зроблять показовий виступ на Театральному майдані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мали нагоду спостирігати вчора за цим незграбним та не організованим балаганом!Склалося таке враження,що Хелловін вже відбувся!
Відповісти
Цель акции занять центральную площадь города до самых выборов. Никогда не знал, что Хеллоуин любимый праздник украинцев. Символ Хеллоуина тыква. Что ж получается, что наша власть на выборы хочет нам преподнести "гарбуза"?
Відповісти
і хто це такий дурень придумав навчити до свята хеловіну, це свято??????????? це що за такі дурниці???? в америці мало своїх релігійних свят,бо вони там майже всі штунди, то й ми ще собі додаємо,нам же нашмх мало...
Відповісти
Можна ставити під сумнів мету і форму заходу, але такого роду акції мають певний позитив. Дослідження на заході виявили, що розвиток добровільних горизонтальних комунікацій у суспільстві сприяє розвитку прямих форм демократії. Так, якщо люди звикли разом займатись спортом, відвідувати заклади культури та відпочинку, імовірність того, що вони зможуть швидко мобілізуватись на заходи політичного характеру (наприклад, мітинги) різко зростає. Мені здається, зараз нам цього бракує.
Відповісти
вулицями древнього риму сновигали юрби нероб й злидарiв i вимагали хлiба й видовищ

яка ганьба пiдтанцьовувати зекiвськiй владi

Відповісти
До чого влада до цього заходу О_о? Може Хеллоуін персональне свято Януковича? Чи поки при владі, кандидат, який не подобається "васі гнидаві", то всім заборонено разважатись, танцювати, співати, а треба [вставити, те що вважає правильним вася гнидава]. Ех, люблять у нас повчити життю і кожен знає, що іншим треба робити, а що не треба.
Відповісти
женщина, мисли глубше
Відповісти
яке бескультур`я з вашоi сторони виражатись про людину в третьому лицi.
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька почався двомісячний танцювальний флешмоб. ФОТО
10 вересень, 2012, 10:51