Вже завтра з Рівненського аеропорту відправиться перший літак до Анталії. ФОТО

Вже завтра з Рівненського аеропорту відправиться перший літак до Анталії. ФОТО
На Рівненському аеропорту завершуються останні приготування до відправлення першого за тривалий період чартерного рейсу.

Вже цієї неділі, 10 липня, зі злітної смуги летовища відправиться літак Рівне – Анталія, - повідомляє Голосно.

Повернення до міста чартерних авіарейсів стало можливим завдяки програмі розвитку регіональних аеропортів туристичної компанії «TPG» та авіакомпанії «Bravo Airways».

– Останні роки відбувався поступовий занепад регіональних аеропортів. Тепер людям буде зручно зі свого міста летіти відпочивати. Ми хочемо вивести рівненський аеропорт зі сплячого стану. Зимою, можливо, будуть здійснюватися чартерні рейси до Єгипту. Виходячи із загального пасажиропотоку, будемо дивитися в майбутнє, – розповів представник авіакомпанії «Bravo Airways» Роберт Ілюк.

Останні тижні всередині аеропорту відбувається прискорена реконструкція: фарбуються стіни, наводиться лад в залі очікування, невдовзі привезуть стільці для комфортного розміщення пасажирів. 7 липня відбулася робоча нарада між керівниками області та всіх відділів, відповідальних за безпеку та діяльність летовища. Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко дав розпорядження вчасно підготувати аеропорт та за декілька днів, що лишилися, вирішити всі недопрацювання.

– Стадія виконання робіт досить висока. Можна констатувати, що команда спрацювала гарно. Думаю, в неділю всі туристи будуть задоволені тим, що аеропорт дійсно працюючий, не буде відчуття, що чогось не вистачає. Вдалося збільшити зону відльоту, зараз ще забезпечимо приміщення стільцями, щоб людям було зручно.

Забезпечено всі умови для митників та прикордонників. Представники авіакомпанії вже приємно вражені обсягом роботи, що відбулася. Нам залишилося лише всім разом приємно вразити туристів 10 липня. Якщо вдало запрацює аеропорт, можна буде піднімати питання розвитку інфраструктури поруч. Працюючий аеропорт – це також гарний меседж для інвесторів, можливо, невдовзі з’явиться програма глобальної реконструкції летовища, – поділився Олексій Муляренко.

Практично всі квитки на перший рейс до Туреччини вже розпродані. Директор аеропорту Ігор Насинюк додав, що навіть на другий рейс близько 50 квитків вже зарезервовано. Для зручності пасажирів залишається вирішити питання встановлення Wi-Fi-роутерів для безперебійного доступу до Інтернету.

– Деякі недоліки ще залишаються, але вони незначні. Сьогодні ми показали, що весь процес зрушив з місця. Наш пасажир буде задоволений. Щоб зробити навіть такий ремонт, який в нас є на даний час, було витрачено багато коштів. Сьогодні відбувся невеликий тренінг, всі працівники отримали необхідний інструктаж. Питання встановлення Wi-Fi-сигналу ми обговоримо з нашими партнерами і спільно вирішимо його. Намагатимемось до неділі встигнути щось зробити, – розповів директор Міжнародного аеропорту Рівне Ігор Насинюк.

Літак авіакомпанії «Bravo Airways» може вмістити 165 пасажирів. Замовити квитки на чартерні рейси з Рівного можна на сайті туроператора «TPG». На літній період, до 10 вересня, заплановане відправлення чартерних рейсів Рівне – Анталія щонеділі о 10:25.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в Луцке,вместо аеропорта будет коровник.И летать будем на волах................
Відповісти
Кацапе, з Луцька злітатимуть бомбардувальники для зачистки окупованих територій від нечисті.
Відповісти
Злiтати то будуть, сiдати то нi...
Відповісти
Кацапе, все то ти знаєш наперед.
Відповісти
солдеп
Відповісти
Бажаю успіху у розвитку.
Відповісти
Це дуже зручно. Тепер не потрібно їхати в київ, з Луцька буду приїжджати туристи
Відповісти
І поселимо в той коровник задрипаних москалів. Вони вміють жити з коровами і овечками.
Відповісти
Літати на чартерах - дороге задоволення!! Разом з митниками і прикордонниками пасажирів, у яких є гроші на авіаційні чариери, повинні в аеропорту обслуговувати і податківці. І цікавитись у пасажирів: а де у них взялися грошики натаке дороге задоволення, як чартери в Анталію і відпочинок на середземному морі на фоні тоталтного зубожіння українців.? А чи сплачували ці мандрівники податки і взагалі, звідки бабло? Ічи немає серед них якихось державних чиновників або членів їх родин, бо за рінем офіційних зарплат жоден чиновник такий розкіш собі дозволити не може.
Відповісти
А сам скільки сплатив? Що вклав в державу, мармизник? Ще й субсидію певно отримуєш? Твій максимум Світязь, або люба калюжа довкола Луцька.
Відповісти
Для "далекого" розтлумачу - під чартером розуміється рейс який не є постійним, зимою в Турцію тисячі туристів не літають, а на сезон туристичні компанії проплачують (замовляють) чартерні рейси (можна сказати сезонні)! І саме головне - багаті люди в Турцію на відпочинок майже не літають!!! P.S. Цього року можна і за 350$ на 7 днів злітати!!!
Відповісти
а для тих хто їздить чартерами тільки на Світязь то хай знають,що всі перельоти на світові курорти є чартерними)) Можеш приїхати на жнива повкалувати місяць і якраз заробиш на двох з дружиною на недорогий отель а Анталію..
Відповісти
полетіти в Анталію вже косяками валять по квитки. Все продано на місяць наперед. Гейропс...
Відповісти
навмисне подивився на сайті відліт для двох дорослих та двоє дітей з Києва та Рівного на ті самі числа та ті самі готелі.. З Рівного на 200 доларів дорожче)) За 1500 грв я заїду на авто в Бориспіль та поставлю машину на стоянку,машруткою ще дешевше... а 3500 грв найду де подіти)) Я розумію якби з Рівного було дешевше а так зовсім не бачу логіки...
Відповісти
Нова послуга для шановних копачів бурштину та їх кришуючих.
Відповісти
Останні новини
Вже завтра з Рівненського аеропорту відправиться перший літак до Анталії. ФОТО
09 липень, 2016, 12:17