На «Ягодині» виявили контрабандний одяг на 700 тисяч гривень. ФОТО. ВІДЕО

На «Ягодині» виявили контрабандний одяг на 700 тисяч гривень. ФОТО. ВІДЕО
Учора, 8 липня, в міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з представниками Волинської митниці закінчили поглиблений огляд вантажівки, в якій виявили товар, що був відсутній в супровідних документах.

Напередодні оперативні співробітники прикордонного відомства отримали інформацію, що на оформлення мали подаватися документи, які містять неправдиві дані про найменування, вагу та вартість переміщуваних товарів, - повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Було ініційовано проведення спільного з митниками поглибленого огляду автомобіля «Вольво», що переміщував «секонд-хенд» з Німеччини. У ході перевірки серед вживаних речей, заявлених в товаросупровідних документах, були виявлені нові трикотажні вироби, взуття, біжутерія та косметика в упаковці виробника.

Виявлений товар вилучено, його загальна вартість сягає 685 тисяч гривень.

Крім того, сьогодні вранці в цьому ж пункті пропуску спільна оглядова група знову виявила товари, які намагався ввезти в Україну у власному автомобілі мешканець Ковеля. Під час поглибленого огляду автомобіля «Рено Трафік» серед основного задекларованого товару було виявлено шкіряні гаманці та USB-шнури з адаптерами на загальну суму більше 250 тисяч гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А перекид ,це не контробанда ?Іде п*ять чоловік в бусі ,везуть назад 250 кілограмів товару в мішках і так кожен день ,на нашій таможні все договорено з і проплачено з тим кому ця контрабанда везется .
Відповісти
Контрабас - коли не ділишся з митницею .
А , так шопінг ...
Відповісти
дыд панас в темі
Відповісти