Рекреаційні пункти Волині - природа, затишок та економний відпочинок. ФОТО

Рекреаційні пункти Волині - природа, затишок та економний відпочинок. ФОТО
Волинь на всю Україну славиться не лише своїми лісами, а тепер і рекреаційними пунктами, які в області «ростуть», немов гриби після дощу. Наразі на Волині налічується найбільша кількість рекреаційних пунктів – 97, ще 3 пункти планують відкрити до кінця сезону.

Аби продемонструвати всю красу та затишок волинських рекреаційних пунктів, Волинське обласне управління лісомисливського господарства організувало прес-тур для волинських журналістів.

Перша зупинка – рекреаційний комплекс «Пролісок», що у Ківерцівському районі. Всі охочі можуть тут не лише відпочити, а й придбати продукцію, виготовлену в цехах волинських лісгоспів.

Зауважимо, що на облаштування цього комплексу Ківерцівське ЛГ витратило 378 тисяч гривень. Територія пункту цілодово охороняється, відтак лісівники беруть символічну ціну за користування - так відпочинок близько години буде безкоштовним, якщо ви хочете затриматись на кілька годин, то вартість складе 80 гривень, а оренда альтанки на 10 місць на цілий день коштуватиме 200 гривень. Також при бажанні можна скористуватись мангалом, дрова для якого можна взяти абсолютно безкоштовно, а працівник рекреаційного комплексу ще й розведе багаття.
















Наступна зупинка була аж у Любомльському районі в пункті «Машівський бір», який функціонує вже 40 років і весь час користується популярністю не лише серед заїжджих, а й місцевих мешканців. Мешканці району переконують, що на свята та вихідні навіть не можна знайти вільного місця.








Далі журналісти тримали маршрут до Шацького району, де є одразу кілька місць для відпочинку, і головною їх перевагою є те, що вони розташовані поблизу міжнародних трас.










Зауважимо, що всі пункти лісівники відновили своїми силами, а відпочинок у них є абсолютно безкоштовним. Крім того, на всіх пунктах є дитячі майданчики, вбиральні та заготовлені безкоштовні дрова.

Відтак працівники волинських лісгоспів щиро запрошують усіх бажаючих приємно провести час у рекреаційних пунктах.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже гарно!
Відповісти
І дуже дорого!
Відповісти
ну да це аж дві пляшки горілки, хтож на такі жертви піде !
Відповісти
Непідйомна сума для пересічного відпочиваючого)

Відповісти
Показали б на карті, чи що...
Відповісти
Останні новини
Рекреаційні пункти Волині - природа, затишок та економний відпочинок. ФОТО
11 липень, 2016, 12:29