Травмованим бійцям АТО пропонують активну фізичну реабілітацію

Травмованим бійцям АТО пропонують активну фізичну реабілітацію
Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" надає бійцям можливість пройти фізичну реабілітацію.

Про це повідомляє Svato.org

Реабілітація передбачена програмою активної реабілітації "Повернення до життя". Метою програми є реабілітація діючих та звільнених військовослужбовців, пepcoналу сектору безпеки і оборони України, що постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції на сході України.

Для них пропонують табори активного відпочинку, метою яких є досягнення людиною з функціональними порушеннями, максимальної незалежності від сторонньої допомоги, i тим самим, покращення якості свого життя. Табори будуть проходити в Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного Комітету спорту інвалідів України (село Яворів, Турківського р-ну, Львівcької обл.)

У таборах з бійцями працюватимуть тренери та фахівці активної фізичної реабілітації. Дозвілля та психологічне розвантаження забезпечать арт-терапевти, психологи, працетерапевти та аніматори.
Також для учасників АТО там проводитимуть соціальні та юридичні бесіди.

Перший табір запланований на період з 27-ого липня до 7-ого серпня.

Взяти участь у програмі «Повернення до життя» можуть учасники бойових дій в зоні АТО, які мають порушення опорно-рухового апарату, ампутації кінцівок, порушення зору, слуху, травму хребта з ураженням спинного мозку, черепно-мозкові травми, які не мають відкритих ран та суворих протипоказань до фізичних навантажень.
В межах проекту буде проведено 17 таборів (графік проведення показано на сайті Національної Асамблеї інвалідів України).

Відбір учасників відбуватиметься за заповненими анкетами.
Анкету-заявку учасника табору ви можете отримати у ГС "Спілка воїнів АТО Волині" за адресою м. Луцьк, вул. Винниченка, 67, офіс 506. тел. 095-153-05-75, тел. 098-270-93-90, тел. 063-877-07-17.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Травмованим бійцям АТО пропонують активну фізичну реабілітацію
11 липень, 2016, 13:56