Волиняни можуть підтримувати власне здоров’я і одержувати за це бонуси завдяки ПриватБанку*

Волиняни можуть підтримувати власне здоров’я і одержувати за це бонуси завдяки ПриватБанку*
Здоров’я, за словами мудрих, найбільша цінність у житті. Ця тема актуальна в усі часи та незалежно від пори року. На Волині власники карток ПриватБанку можуть підтримувати власне здоров’я, здійснюючи у вихідні покупки в мережі аптек Волиньфарм. Фармацевти надали 5% знижку на всю продукцію.

Волиньфарм на ринку понад 20 років. Високий рівень обслуговування та привабливі ціни для покупців у майже 140 аптеках. Також клієнтами фірми є близько 400 аптечних установ Волинської, Хмельницької, Тернопільської, Львівської та Рівненської областей.

“Товариство “Волиньфарм” стало партнером програми лояльності “Бонус Плюс”, яка, наголосимо, дозволяє всім власникам карток ПриватБанку отримувати бонуси до 20% залежно від суми. Придбати будь-яку річ чи розрахуватися за послугу можна в супермаркетах, магазинах, кафе та ресторанах - партнерах нашої програми, -розповідає керівник напрямку розвитку програми «Бонус Плюс» Північно-Західного РУ ПриватБанку Вадим Стасюк, - дізнатися на сайті можна про всі вигідні пропозиції та бонуси, які чекають Вас у понад ніж 44 000 торгових точках по всій Україні, та найпопулярніших інтернет-магазинах”.

Спеціальні додаткові знижки в Луцьку надають: піцерія PRESTO - 10%, магазин Perfums Bar - 15%, магазини дитячого одягу АЛІСА (ТЦ "Гостинець") - 15%,кав’ярні Magnifico - 10%, мережа парфюмерних магазинів “Магія” - 10%, грузинська пекарня "Кетілі Пурі" - 10%, кав'ярня COFFEE IN -10%, еко-кафе Оазис (на першу трату)-10%, в мережі аптек "Еко" -5%,кав'ярня “ Виноград”-10% кав'ярня “ Дім кави”-10%, піцерії Данго-10%.

Не лише дорослі можуть розраховуватися в торговельних і розважальних закладах - партнерах програми “Бонус Плюс”, а й діти, які мають картку Юніора. Цього літа ПриватБанк підготував для них чудовий сюрприз - акцію “Карткою плати - гіроборд зароби!” Юніору, який виявить бажання взяти участь в акції необхідно зробити не менше трьох покупок в магазинах, сума кожної з них має бути більше 20 гривень. До завершення акції залишилося півтора місяці. Нагадаємо, вона стартувала в День захисту дітей - 1 червня і завершується 31 серпня 2016 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни можуть підтримувати власне здоров’я і одержувати за це бонуси завдяки ПриватБанку*
11 липень, 2016, 21:23