«Жіночі бої» у виборчому окрузі №23

«Жіночі бої» у виборчому окрузі №23
В неділю, 17 липня, відбудуться довибори в семи округах. Колишні депутати, обрані від них, отримали високі посади у владі. Округ Ігоря Єремеєва на Волині звільнився у зв’язку із передчасною смертю депутата.

Округ №23 після смерті Ігоря Єремеєва та тривалої паузи Банкова віддала на відкуп групі «Приват», - пише PRportal.

Тут у фаворитах ставлениця голови Волинської облради Ігоря Палиці Ірина Констанкевич, що на минулих виборах ледь не виграла на сусідньому 22-му окрузі у «фронтовика» Ігоря Лапіна.

Констанкевич, що балотується від «Укропу», – заступник голови правління іменного фонду Палиці «Тільки разом», що займається різноманітною благодійністю, під якою є спокуса проводити агітаційну діяльність. Представники цього фонду були помічені в роздачі талановитим дітям путівок до табору «Артек-Буковель», що належить «приватівцям». Також фонд виступив одним з організаторів свята у селищі міського типу Маневичі.

Що цікаво, тут не виставила своєї кандидатури група «Континіум», фронтменом якої був покійний Єремеєв. Навряд чи такою можна вважати висуванку «Батьківщини» колишню голову Маневицької райдержадміністрації Людмилу Кирду, яка 2014-го року якраз була найуспішнішою конкуренткою Єремеєва. На відміну від Констанкевич, Кирда має на цьому окрузі ядерний електорат, до того ж її партійний бренд зараз демонструє позитивну динаміку в рейтингах. Але за Констанкевич – на порядок більша «ресурсність», до якої ще за часів Єремеєва звикли мешканці цього округу.

У 23-му зареєстрована найменша кількість кандидатів із семи округів (19, один уже знявся), але навіть із них не всі ведуть активну кампанію. В агітаційних діях, окрім двох лідерів, були помічені Олександр Пирожик («Свобода»), Сергій Була (Радикальна партія), Юрій Кулачек (БПП) та самовисуванець Федір Веніславський, що посів на цьому окрузі на минулих парламентських виборах третє місце. Кожен із них може розраховувати на свій шмат виборчого пирога, але скласти конкуренцію Констанкевич та Кирді їм буде важкувато. Можливо, враховуючи, що основне змагання проходить між жінками, великих скандалів на волинському окрузі поки що не зафіксовано.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у 2014 році за кирду були ті хто проти Єремєєва зараз ситуація кардинально помінялась. у кирди підтримки практично немає. на виборах до облради на окрузі набрала лише 10 % і пройшла туди тільки завдяки тому ,що кіндер став мером Ковеля. не дай Боже щоб округ №23 представляла ця брехлива особа нам виборцям беде соромно
Відповісти
поживем- побачим.З ким не говорив, всі за Кирду будуть голосувати
Відповісти
надт обагато галасу навколо кирди у нас на святі її гарно привітали" дві ш**ви кирда і веремчучка не позорте нас" вибачте за негарні слова але це пряма вова
Відповісти
"селі Малевичі". Напевно малося на увазі селище Маневичі.
Щодо Кирди, то її в окрузі абсолютно ніхто не сприймає, окрім однопартійців, та й ті вже наполовину порозбігались. Людина не може навести порядки в себе в домі та бізнесі, не навела в районі, будучи головою райдержадміністрації. То про яке депутатство Кирди можна говорити? Зате брехати вміє як ніхто інший, навіть однопартійців обманула. Браво Людмила Федорівна!
Відповісти
З чого ти взяв, що не сприймають? Твої домисли, догадки? Вот за укроп точно голосувати не буду.
Відповісти
Виборці рідного села(окрім родичів-може)дуже ситі іі обіцянками (КИРДИ) голосують ПРОТИ
Відповісти