У Луцьку розпочалось будівництво унікального житлового комплексу. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку розпочалось будівництво унікального житлового комплексу. ФОТО. ВІДЕО
Стартував перший важливий етап будівництва житлового комплексу «Супернова», що зводять в районі вулиць Львівської і Потебні у Луцьку.

Будівельники залили монолітну фундаментну плиту під першим будинком і розпочинають розкопувати котловани іще для двох.

«Цей процес – надзвичайно важливий у зведенні будь-якої будівлі. Від якості закладення фундаменту залежить надійність усієї конструкції, її довговічність та безпека проживання. На фундаментну плиту під першим будинком комплексу «Супернова» пішло 714 кубів бетону та 45 тон арматури.

Будівельники підтвердять, що це – серйозні цифри», – розповів генеральний директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

За трудомісткістю процесу залиття фундаментної плити можна прирівняти до будівництва п’яти поверхів будинку, а за ціною – до зведених 6-7 поверхів.

«Підготовчі роботи тривали місяць, а саму плиту заливали ледь не добу. Розпочали роботи о 6 ранку і закінчили о 2 ночі. Залити такий об’єм бетону – надзвичайно складно, та наші спеціалісти справилися з цим на «відмінно». Зате тепер, коли основа – готова, наступні роботи підуть набагато швидшими темпами», – запевнив Разумовський.

Уже розпочали розкопувати котловани іще для двох будинків «Супернови», тож «бетонний подвиг» невдовзі доведеться повторити для наступних об’єктів.

Нагадаємо, однією із особливостей «Супернови» є те, що кожен під’їзд комплексу буде збудований окремим будинком. Враховуючи, що комплекс будують по сусідству із ботанічним садом та узбережжям Стиру, така унікальність проекту забезпечить неймовірний краєвид із кожного вікна кожної квартири.





Крім того, кожній квартирі забудовник забезпечує паркомісце для автомобіля, а із інфраструктурних зручностей пропонує мінісупермаркет, аптеку, пральню, салон  краси, кафе, спортзал і навіть спеціально збудований дитячий садок.

Житловий комплекс «Супернова» налічуватиме 752 квартири, з яких 463 – однокімнатні, 259 – двокімнатні та 30 – пентхауси. Завдяки такій кількості помешкань, «Супернова» стане домівкою для більше двох тисяч мешканців. Площа земельної ділянки, на якій розташований житловий комплекс – 5,6 га. Така цифра підказує, що комплекс не буде гамірним і надміру багатолюдним: показник густоти населення тут становитиме 314 жителів на гектар (середній у Луцьку – 1000 мешканців на гектар).





Будівельна компанія «Інвестор» надалі обіцяє інформувати про хід будівельних робіт, аби волиняни мали можливість спостерігати за тим, як у Луцьку зводять новий житловий квартал.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що,барак для біженців?
Відповісти
Скільки самореклами на початковій фазі будівництва найпростішого конструктиву фундаменту - плити :) в сухих грунтах.
Таким селфі можуть "захоплюватись" лише дилетанти в будівництві.
Відповісти
Чим гордитеся?, Що залізли на луки і понівечили природу?. зі сторони Ковельської одні нишать, з Потебні інші.
Відповісти
Ваймана син проти природи
Відповісти
За природу загнули.там була цегельня.за роботу та за космобудову треба готувати папери на нобильску премию. Чого там хлопаки заслужили.запамятайте де будете грати в хованки десь на весни.цегельня стояла весною й будова стоятеме .побачете
Відповісти
Налили бетону на землю, а галасу, ніби саркофаг над ЧАЕС за місяць звели. Звичайні будівельні роботи, нічого "унікального" не має, хай маркетолог перестане "курити")))
Відповісти
Реклама кругом значить товар тухлий
Відповісти
Шановні люди, ви зачекайте, хай но вони перший поверх зведуть, скільки галасу нароблять, як на мене проект невдалий, перше і головне для мене у виборі житла, це місце розташування
- вул. Потебні - постійні гулянки циганів;
- вул. Львівська - тубдиспансер через дорогу, з його наркоманами, бузхатченками, алкоголіками та тими ж циганами.
- ну і сам район є настільки криміногенним, що у ввечері коли вже буде темно, простий похід в аптеку чи до магазину буде надто небезпечним, сам там виріс тому знаю про що говорю.
Так що вирішувати Вам!
Відповісти
Ми теж там росли. Живі здорові. Зато там повітря одне з найчистіших у місті. Не то шо всякий Боратин і р-н Ровенської.
Відповісти
Рекслама двугун торгівлі, так шо не нада... Ми от про цього забудовника із реклами і взнали, а так би сіділи і гадали де і шо купити)))
Маркєтологи погано працюють, бо хотіли подивитись будівлі, що на виїзді з Луцька... так той лох по тел обіцянками кормив шо вже їде, то перезвоне...а ми під будинком в машині чекали...
То де той будинок буде? Де був цегельный завод??? Ск. коштує кв.м. квартири?
Відповісти
Який прекрасний наш український народ, аби тільки нагадити комусь.Та хай будують на здоров'я,щоб Луцьк потихеньку гарнішав.Та куди там, всьо фігня, бараки... Як на мене, це один з кращих проектів ЖК, хіба ні, якщо чесно?
Відповісти
Цікаво, за рахунок покупців квартир побудується на першому поверсі супермаркет, пральня, аптека, кафе іт.д. Чи може власник будинка відрахує зі смети вартість першого поверху?
Відповісти
Цікаво, за рахунок покупців квартир побудується на першому поверсі супермаркет, пральня, аптека, кафе іт.д. Чи може власник будинка відрахує зі смети вартість першого поверху?
Відповісти
Прикольно,удачі вашій молодій команді!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розпочалось будівництво унікального житлового комплексу. ФОТО. ВІДЕО
11 липень, 2016, 19:24