Начальник Луцького міськвідділу поліції написав рапорт на звільнення

Начальник Луцького міськвідділу поліції написав рапорт на звільнення
Начальник Луцького відділу Національної поліції Ігор Муковоз написав рапорт на звільнення.

Про це він написав на своїй сторінці в ФБ.

«Йде реформа поліції. З’являються нові люди. Комусь пропонують посади, а комусь – ні. Я просто не бажаю брати в цьому участь. Тепер поліція стане молода, гарна, реформована», - прокоментував екс-головний поліцейський Луцька ВолиньPostу в телефонній розмові.

Зазначимо, що також звільнилися із органів внутрішніх справ заступники начальника ГУНП в області: начальник управління карного розшуку ГУНП в області Геннадій Єпіфанович і начальник кримінальної поліції Олександр Балицький, а Анатолія Петрушина понизили в посаді з начальника до заступника начальника слідчого управління ГУНП.

А ще тимчасово ВО заступником начальника головного управління національної поліції у Волинській області призначена Наталія Пасічник.

Також Ігор Муковоз написав листа Хатії Деканоїдзе.
Публікуємо його без змін.


Залишіть мені свою грузинську адресу

Хочу звернутись до однієї відомою української реформаторки. Повідомте мені, будь ласка, свою адресу. Через деякий час я хочу відвідати цю насправді казкову країну, цей щирий народ. Можливо, я буду мати нагоду поспілкуватися з Вами про успішні реформи, які провели в моїй (нашій) країні. Обіцяю Вам розмовляти без зайвих емоцій, лише мовою цифр, якими Ви будете дивувати мене, які засвідчать - все стало краще. Я буду дякувати всій Вашій родині за справжнього професіонала, який прийшов на допомогу в нелегкий для нас час.

Ви розповісте мені, як було важко розпочинати реформи, як блискавично було визначено корупціонерів,яких видатних результатів було Вами досягнуто. Про успіхи і проведені атестації поліції на цей час вже будуть ходити легенди. Критерії, за якими відбирались члени атестаційних комісій, стануть взірцем для усього цивілізованого і не тільки світу.

За приблизно 20 хвилин на кожного було визнано непридатність всього керівного складу підрозділу, який я мав честь очолювати. Всі 5 офіцерів були корупціонерами(не важливо, що послужили вони від 15 до 25 років). За двадцять хвилин у цьому розібрались. Я буду просити у Вас вибачення, що звертався в українські суди, не розуміючи всієї глибини проведених реформ.

Свою справедливу оцінку українському правосуддю Ви поставили відразу. Я думаю, що в мене буде дуже мало аргументів щось Вам заперечити і мої розповіді про підлеглих, які переживали процес атестації, будуть викликати у Вас лише професійну посмішку. Мені буде незручно розповідати про те, що говорили мені їхні батьки.

Результати роботи будуть неперевершені, Ваші аргументи - професійні та переконливі. Напевно, мені стане зрозумілим, чому на початку проведення реформ люди, які прийшли в поліцію з двомісячною підготовкою, отримували удвічі більше за офіцерів з 10-річним стажем. Я зрозумію кадрові призначення осіб, які притягалися до кримінальної відповідальності, на керівні посади.

Я хочу насправді щиро подякувати тим людям, які беруть участь в цих процесах. Членам атестаційних комісій, які докладають максимум зусиль для змін в цій країні. Вони вірять в справу, якою займаються. Відповідь на запитання, чому саме вони, може дати тільки той, хто їх обирав(можна сперечатись, але про результати цих процесів я хочу поспілкуватись з адресатом).

Своїм новим колегам хочу сказати: переважна більшість із вас – справжні, я бажаю вам успіхів.

І ще одне побажання: зрозумійте одну істину. Життя багатогранне і люди різні. А вас,навчаючи, переконували, що всі навкруг - корупціонери та хабарники. Життя розставить акценти і надасть оцінку всьому і всім. Будьте мудрішими!

Залиште мені свою грузинську адресу. Я обов'язково приїду в цю чарівну країну, побачуся з друзями, з якими служив в армії, і розповім про успішну уродженку славного народу.

А сьогодні - дякую всім, з ким мав честь проходити службу.
Життя триває. І все – буде добре.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вдосталь закарманив і дає на тапки!
Відповісти
ще і йорнічає, бідолага
Відповісти
А сам то ты кто?
Відповісти
Это офицер с большой буквы, профессионал своего дела. Если вокруг одни враги и корупционеры вступи в ряды полиции и покажи на деле как нужно раскрывать преступления, получать информацию в общем работать засучив рукава без сна и отдыха а не осуждать порядочного человека и офицера с большой буквы. Реформы принисли с собой разгул преступности и это только начала. Помните 90? Анализируя крименагенную обстановку в нашей стране будет гораздо хуже.
Відповісти
корРупция, принЕсли, началО, кримИногенную. В школу, а не в полицию.
Відповісти
де підписатись під цими словами)?
Відповісти
Вона не зрозуміє...
Відповісти
Ігорь Володимирович Ви зробили правильний крок в своєму житті. Життя тільки починається, а не завершується.
Відповісти
Давайте зачекаємо зовсім не довго. Муковоз один з кращих офіцерів. Взагалі ці полковники еліта поліції . Зачекайте . Не треба злості. Час покаже!
Відповісти
Це перемога
Відповісти
Накінець то я остався один.всі крім мене не професіонали. Правда за лист відгребуууууу!
Відповісти
Один із самих порядних офіцерів з ким мені довелось служити!!!!! Удачі Вам Ігоре Володимировичу!
Відповісти
Наведіть один факт непорядності цього офіцера.Якщо грузинські вчителі для Вас ідеали а Шпига супер професіонал тоді чому росте злочинність і чи буде краще?
Відповісти
Якась підліткова лірика ображеного...
Це дійсно писав офіцер, полковник?!
Писати треба по суті, аргументовано, викладаючи конкретні факти, висловлювати свою позицію по питаннях, з якими не згідний, пропонуючи свої варіанти вирішення проблеми, треба конструктивно підходити, а не розмазувати свої образи на дві країни.
Відповісти
Дурість написав. Сам хоч розумієш?
Відповісти
Мається на увазі попередник, а не Офіцер
Відповісти
Якщо Ви такий правильний Ім'я в студію і конкретні пропозиції . Сократ Ви наш!!!!
Відповісти
С какой легкостью забываются обиды, когда нужно что-то от кого-то получить.
Відповісти
Пішов зі служби чоловік, що з того. Має право. Колись під час отримання дозволу на арешт один відомий в Луцьку чоловік мене запитав: " А що Ігор, в тебе такі чисті руки?"
Я відповів йому тихенько на вухо : "Маючи справу з такими як ти ( ім'я випустим ), які в мене можуть бути руки?"
P.S. Всі не без гріха. Побачимо, що наступники покажуть. Вийдіть вечорком на вулиці - там весело.
Відповісти
Це настоящий офіцер Украіни!
Відповісти
Нічого доброго сказати про "віз з мукою" не можу, на жаль. Хоча покаянний лист до Деконаїдзе вражає. Ясно, що БРАВ бо давали, але чому не відмовлявся, вдавав з себе чесного.
До нього зверталися за допомогою, а він не відповідав. Ну то нехай йде з Богом.
Відповісти
Шпига звільняє всіх, хто знає про його бездарність керування.
Правда у " бурштинових справах" він розбирається добре.
Є інформація, що найближчим часом він буде давати пояснення у генпрокуратурі про те, як " кришував" ( і продовжує) бурштинокопачів.
Безперечно не безкоштовно.
Відповісти
і ви вірите що пішов сам?
100% було домовлено ,що поновлять,щоб сам звільнився
Відповісти
Делил ты
Відповісти
Не знаю хто прийде на зміну теперішнім МЕНТАМ (набридли хапуги і вбивці)але вже дуже хочеться змін. В Локачах ще у 2012 році вбили на заправці мого племінника. Все (гади) спустили на тормоза. НІЧОГО не розслідували, сказали, що впав з висоти власного росту і забився. НЕНАВИДЖУ ЇХ. Тупих ідіотів з нульовим інтелектом. Хочеться щоб вбивці нашої дитини відповіли не тільки перед БОГОМ, адже з життя пішов (не витримавши горя)і мій брат і мій тато.
Відповісти
Особисто Балицького не знаю, але діти у нього дуже хороші: виховані, добрі, не розцяцькані, дружина приємна і інтелігентна...Родина міцна і вражає інтелектом))
Відповісти
"Родина міцна і вражає інтелектом" - пробачте, а як родина інтелектом вражає?! Ну так, для загального розвитку поясніть.
Відповісти
Будинок в районі добудував, доньку заміж видав може вже і в військоматі на облік став. Чи цей "оФІЦЕР" до сих пір боїться в АТО бо йому там немає що робити зі своїм званням. То зараз може рядовим піти захищати країну від агресора... Хоча це ж не гроші гребти)))
Відповісти
Да не країну ви там захищаєте,а олігархічні інтереси,як такими нікчамами тупими можна бути..?
Відповісти
якраз країну вони захищають, а ти захищаєш ментов злодіїв яким дійсно давно пора на нари
Відповісти
Все должности начальников УВД областей были "покупными" и стоили огромных денег, тук было до Януковича, так было при нем, при Луценко ставки выросли вдвое (как ни странно), и поэтомунадо спрашивать а откуда такие деньги на покупку должности. А то, что профи в раскрытии преступлений, не вопрос. Убийства раскрываем, наркотиками торгуем, к сожалению это реальность. То что реформирование полиции проводиться как то странновато (легко сказано) тоже факт. Но стоять на месте тоже нельзя. А полковники пусть ответят за какие деньги построены их дворцы и куплены их автомобили, ребята люди вокруг Вас не придурки и они все отлично понимают.
Відповісти
Молодец Леонид. В саму точку, в сердце...
Відповісти
Історія про те, як я повернув чоловіка. Мій світ і моє життя повернулися! Після року розбитих стосунків, мій чоловік дає мені знати причини. Я відчував, що моє життя наближається до кінця, я майже покінчив життя самогубством, я дуже довго перебував в емоційному стані. (Спасибі відьмі, названій д-ром NHAGA), з якою я зустрічався в Інтернеті. Один вірний день, як я п'ю через Інтернет, я був свідком свідчення цього майстра. Деякі люди засвідчили, що повернув їх колишнього хлопця, деякі зізналися, що він відновлює матку, зцілює рак та інші захворювання, деякі зізнаються, що він може наказати зупинити розлучення і так далі. Я також зустрічався з особливим свідченням про жінку, названу СІНДІ, вона свідчила про те, як вона принесла їй хлопця Екс менш ніж за два дні, і в кінці свого свідчення вона відмовилася від своєї електронної адреси д-ра NHAGA. Прочитавши все це, я вирішив спробувати. Я зв'язався з ним за адресою електронної пошти ([email protected]) і пояснив проблему, наказав мені не хвилюватися, що через 48 годин мій чоловік повернеться до мене. На мій подив, мій чоловік прийшов до мене і попросив мене пробачити його. Ми вирішили наші проблеми, і ми щасливіше, ніж раніше ...
Д-р NHAGA насправді є талановитою людиною, і я не перестану публікувати його, бо він чудова людина ... Якщо у вас є проблеми і шукати справжнього і справжнього заклинача для вирішення всіх ваших проблем. Це законно. Зв'яжіться з ним за його електронною поштою ([email protected]
Відповісти
Я чув так байку що коли призначили Деконаидзе вона помiтила пiдроздiл транспортноi мiлiцii та подумавши ща це ГАI розпустила його. А коли пiдлеглi повiдомили що сталось було вже пiзно. Таким чином у нас в поiздах вiдсутнi правоохоионцi.
Відповісти
Останні новини
Начальник Луцького міськвідділу поліції написав рапорт на звільнення
11 липень, 2016, 17:25