До бюджету Волині не сплатили більш як 4 мільярди гривень

До бюджету Волині не сплатили більш як 4 мільярди гривень
Більше 4 мільярдів гривень не потрапили до обласного бюджету Волині від великих платників податків, що займаються зовнішньоекономічною діяльністю.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика, повідомляє Волинська правда.

Зокрема 4,4 мільярда гривень податку від зовнішньоекономічної діяльності великих підприємств були сплачені за межами Волині, так і не потрапивши до обласної казни.

Таким результатом не задоволений очільник Волині, саме тому він просив підлеглих провести робочі зустрічі і керівниками цих підприємств та проаналізувати, чому вони виходять із підпорядкування Волинської митниці і виводять мільярдний податок за межі області.

«Я хочу знати, яка причина, чому вони пішли з Волинської митниці. Для цього прошу провести персональні зустрічі з кожним керівником. Давайте ми не будемо зараз аналізувати роботу начальника митниці, а проаналізуємо, чому бізнес пішов з Волинської області», - наголосив Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бізнес пішов не тiльки з Волинської області, а взагалi з краiни ... Залишилися самi активiсти...
Відповісти
тому, що розмитнення кожної наступної фури зростало на 10000 грн при незмінній ціні контракту та здешевленні євро на міжбаку.
Відповісти
Тому потрібно,щоб Рижкові і Ко контролювали не тільки поліцію,але і митницю.Тоді там буде порядок.Скачем на митницю!
Відповісти
а кримінальний кодекс для таких бізнесменів не діє ? чи своїх не зачіпають ? зате з підприємця за 1000 грн душу витрясуть
Відповісти