Журналістам «Громадського» призупинили акредитацію

Журналістам «Громадського» призупинили акредитацію
Журналістів звинувачують у розкритті позицій сил АТО в Авдіївці Донецької області.

Громадське ТБ погодилося на тимчасове призупинення акредитації двох журналістів, яких звинувачують у розкритті позицій сил АТО. Про це повідомляють у прес-службі каналу, - пише Кореспондент.

"Представники Громадського ТБ сьогодні, 11 липня, зустрілися з працівниками Міністерства оборони, Адміністрації президента, СБУ та прес-служби ВДВ для обговорення звинувачень на адресу журналістів, які працювали в Авдіївці Донецької області 6 липня", – йдеться в повідомленні.

Сторони домовилися про створення робочої групи для з'ясування обставин конфлікту.

Прес-служба повідомляє, що Громадське ТБ вирішило не публікувати сюжет, який відзняли журналісти в промзоні Авдіївки, до завершення експертизи. Експертизу проведуть фахівці Міністерства оборони, а додаткову експертизу – Інститут масової інформації. Н а їх проведення потрібно близько двох тижнів.

Раніше, підтримуючи прохання українських десантників з 81аеромобільной бригади ВДВ, прес-центр штабу АТО звернувся до СБУ з проханням призупинити акредитацію журналістів Громадського ТБ Анастасії Станко, Костянтина Рєуцького і спеціального кореспондента "Нової газети" Юлії Полухіної.

"Зазначені журналісти відзняли обстріли наших позицій з боку російських окупаційних військ і двох загиблих українських військовослужбовців внаслідок потрапляння міни в бліндаж", - говорять у штабі про причини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно, треба "царя" в голові трохи мати
Відповісти
Останні новини
Журналістам «Громадського» призупинили акредитацію
12 липень, 2016, 05:15