На Волині поліцейські виявили групу бурштинокопачів із Рівненщини. ФОТО

На Волині поліцейські виявили групу бурштинокопачів із Рівненщини. ФОТО
Сьогодні вночі працівники Управління захисту економіки у Волинській області спільно із співробітниками Маневицького відділу поліції в урочищі «За святиною», що поблизу села Кукли Маневицького району виявили групу мешканців Рівненської області, котрі здійснювали незаконний видобуток бурштину-сирцю за допомогою мотопомпи.

За фактом незаконної діяльності поліція відкрила кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волмнській області.

Сьогодні, 12 липня, вночі до чергової частини Маневицього відділу поліції надійшло повідомлення від правоохоронців про те, що під час відпрацювання Маневицького району по виявленню фактів незаконного видобутку бурштину-сирцю, в урочищі «За святиною», що поблизу села Кукли Маневицького району невідомі особи здійснюють незаконний видобуток бурштину.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група Маневицького відділу поліції. У лісовому масиві поліцейські виявили 3 чоловік, котрі здійснювали незаконний видобуток сонячного каміння за допомогою мотопомпи. Ними виявилися 26-річний, 35-річний та 37-річний жителі сусідньої Рівненської області.

Під час проведення огляду місця події працівники поліції виявили та вилучили, зокрема: мотопомпу, акумуляторну батарею, шрайбер та пожежні рукави.





Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині поліцейські виявили групу бурштинокопачів із Рівненщини. ФОТО
12 липень, 2016, 13:29