На Рівненщині спецоперація: затримали бурштинокопачів. ФОТО

На Рівненщині спецоперація: затримали бурштинокопачів. ФОТО
Спецпідрозділ Нацполіції зайшов на далекі острови в Рівненському Заповіднику і затримав групу незаконних бурштинокопачів, які чинили опір спецназу.

Про це в Facebook пише Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Кілька днів тому, при патрулюванні безпілотниками спецпідрозділу "Дніпро-1" на цій найбільш віддаленій від населених пунктів території боліт в заповіднику виявили незаконний "клондайк" видобувачів бурштину. Безпілотники обстріляли. Два з трьох були збиті .. це не фронт .. на зйомках було видно багато озброєних людей, жахлива картина розорення природи заповідника і ... бронетехніка.

Сьогодні під ранок спецпідрозділ Нацполіціі зайшов на далекі острови в Рівненському Заповіднику (це Рокитнівський район, непрохідні болта) і затримав групу незаконних старателів, які чинили опір спецназу.

Бронемашина МТЛБ вилучена, затримані кілька людей.

"Відіб'ємо наших пацанів і наші броньовики!" - намагаються зараз організувати місцевих жителів бандити-деляги "бурштиновой мафії".
І тут заздалегідь скажу - люди, не піддавайтеся на провокації бандитів - наша рішучість відновити законність на "Клондайк" непохитна.

Не буде більше ні знищеної природи, ні рабської праці, ні баронів-бурштинщиків з власним зведенням законів, власною армією і власними васалами.

МВС не допустить бандитської влади бананових або бурштинових вотчин всередині України! Наведення порядку в цьому бурштиновому кодлі буде продовжено.

За необхідності до місця заворушень будуть направлені додаткові підрозділи Нацгвардії і поліції. Операції по наведенню порядку триватимуть", - пише Аваков.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо в них зброя, то це героi АТО,тiльки живi.
Відповісти
Може пан міністр і "крокуючи палатки" на Волині затримає, які кришуються його "орлами" . Просто йде перерозподіл потоків. Навіщо дурити народ?
Відповісти
А коли пан Аваков проведе аналогічні операції на Волині ?
Чи Шпига ділиться, адже він головний "Кришувальник" бурштинокопачів на Волині !
Відповісти
не
головні головний буде в серпні новий прокурор області Швидкий бувший міліціонер о цей борєць з бурштином і з рєволюціонєрами він вам згадає луцький майдан Чекайте
Відповісти
Про Швидкого теж чув, але чому Чепіжака переводять, а не затримують в камеру як Боровика на Рівненщині, чим він відрізняється від останнього????
Відповісти
Дима переляканий
Відповісти