Саудівська плутанина, або Як волиняни на зборах суперників міняли. ВІДЕО

Саудівська плутанина, або Як волиняни на зборах суперників міняли. ВІДЕО
Як повідомив офіційний сайт ФК "Волинь", свій товариський матч учора в Хорватії луцька команда виграла не у "Аль-Хілала", як ми писали раніше, а у іншої саудівської команди - "Аль-Насра". Про це "Хрестоносці" дізналися лише прибувши на місце зустрічі у хорватському містечку Святий Мартін-на-Мурі.

Слід, відзначити, що "Аль-Наср", як і "Аль-Хілал", представляє столицю Саудівської Аравії - Ер-Ріяд. Ця команда до попереднього сезону двічі вигравала чемпіонат країни і не набагато поступається за титулами своїм "сусідам", також маючи у активі перемогу в Кубку чемпіонів Азії. Серед відомих гравців у складі "Аль-Насра" виступають поляк Адріан Мержеєвскі, а також малієць Модібо Маїга, який грав за французький "Сошо" та англійський "Вест Хем".

Якраз польський легіонер "Перемоги" (а саме так перекладається назва команди з Ер-Ріяда) вже на другій хвилині матчу здійснив сміливий прохід до штрафного майданчика волинян та прострілив у центр - а там захисники "Волині" недоборолися проти Хасана Аль-Раеба - 0:1.



Втім, волиняни відігралися уже за двадцять хвилин. Анатолій Діденко заробив пенальті, який пробивав Олег Герасимюк. Голкіпер "Аль-Насру" одинадцятиметровий відбив, однак ці два гравці одразу ж розіграли колективне добивання м'яча у сітку воріт аравійців - 1:1.

Слід відзначити, що у спекотних умовах команди грали три тайми по 30 хвилин. І якраз у вирішальному періоді й вирішилась доля поєдинку: спочатку подачу Герасимюка замкнув Юрій Романюк, а наприкінці матчу Сергій Петров вдало запресингував голкіпера аравійської команди.

Перемогу з рахунком 3:1 луцька команда святкувала у такому складі: Неділько (Кичак, 30) - Гуменюк (Мелінишин, 80), Горопевшек, Гвелесіані, Шаповал - Герасимюк (Р. Никитюк, 80), Мемешев (Романюк, 65), Козьбан (Задерецький, 30, Бескоровайний, 45), Діденко, Дудік (Чепелюк, 52), Довбик (Петров, 45).

Нагадаємо, останнім суперником волинян на закордонному тренувальному зборі стане румунський "Віторул".


Дмитро Кузнецов, для ВолиньPost

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сподіваємося, що Кварц підготовив команду до сезону, а Палиця дасть грошей на Лігу Європи. Волинь вперед!!!
Відповісти
Останні новини
Саудівська плутанина, або Як волиняни на зборах суперників міняли. ВІДЕО
13 липень, 2016, 14:58