Затримали винуватця смертельної ДТП у Любомльському районі. ФОТО

Затримали винуватця смертельної ДТП у Любомльському районі. ФОТО
Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області оголосили підозру 35-річному жителю села Борове Любомльського району у вчиненні смертельної ДТП та затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, у понеділок, 11 липня, близько 23 години по вулиці Патризанській в селі Борове Любомльського району автомобіль «AUDI-100» допустив наїзд на велосипедиста та втік з місця пригоди. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 50-річний велосипедист помер на місці події, - повідомляє прес-служба поліції.

Поліцейські встановили, що п’яний водій автомобіля «AUDI-100» 35-річний місцевий мешканець, ймовірно, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого допустив наїзд на велосипедиста, який рухався назустріч. Після ДТП водій втік з місця пригоди.

Поліцейські упродовж кількох годин встановили місцезнаходження винуватця ДТП. Слідчі оголосили підозру 35-річному жителю села Борове Любомльського району у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення.

Наразі водія затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Луцького відділу поліції.

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Маневичах цього року аналогічна ситуація була (ДТП зі смертельним наслідком) розслідує також ГУ НП у Волинській області, проте винуватця не то щоб затримати в порядку ст. 208 КПК України, але й підозри до цього часу не оголосили. В чому причина тоді?
Відповісти
бо в Його батька ВЕР ,,,, каса Є!!!
Відповісти
Останні новини
Затримали винуватця смертельної ДТП у Любомльському районі. ФОТО
13 липень, 2016, 14:41