На Театральному майдані азовці влаштували погром. ФОТО

На Театральному майдані азовці влаштували погром. ФОТО
У Луцьку активісти Цивільного корпусу “Азов. Волинь” зруйнували намет та забрали агітпродукцію партії “Успішна Україна”, лідером якої є Олександр Клименко, який у часи Януковича був Міністром доходів та зборів.

Це сталося 13 липня, - повідомляє ВАР.

Учасник війни на Сході, азовець Олексій Кушнєр, розповів, що помітив на Театральному майдані намет “Успішної України” та одразу ж зателефонував побратимам із Цивільного корпусу. На площу швидко прибув десяток активістів.

“У центрі міста безперешкодно агітують за людину, яка перебуває у розшуку СБУ, за поплічника Януковича. Я як учасник війни не можу на це спокійно дивитися”, – зазначив Кушнєр.

Патріоти зруйнували намет та забрали агітпродукцію у трьох людей, які поширювали її серед лучан. Опісля, спілкуючись із агітаторами, азовці намагалися з'ясувати, хто дав їм намет та продукцію. Проте молоді люди спочатку пояснювали, нібито прийшли із власної ініціативи. На запитання, звідки у них продукція, відповідали, що її видала “Оля”, а більше про неї нічого не відомо. Намет вони згодом мали залишити у якомусь із магазинів. Агітатори переконували, що працюють безкоштовно, але заперечували, що підтримують “ідеї партії”.







Активісти не повірили такій версії та пояснили, що краще все-таки зізнатися. Агітатори розповіли, що отримують по 25 гривень за годину, а подібні намети встановлені ще біля “Променя”, на Київському майдані та на вулиці Львівській.

Азовцям вдалося з’ясувати номер телефону особи, яка видала агітатором матеріали, проте на дзвінки ніхто не відповідав.

“Це звичайні виконавці, яким заплатили гроші. Вони навіть не можуть як слід пояснити, хто такий Клименко”, – сказав очільник Цивільного корпусу “Азов. Волинь” Олександр Дмитрук. Він зазначив, що не можна допустити, аби у час, коли бійці гинуть на Сході, на Волині розгортала свою діяльність партія, очільник якої належить до сім’ї Януковича.







Тож активісти вирішили дізнатись, із яких мотивів стоять люди й у інших точках “Успішної України”, проте на місці вже нікого не виявилося.

Дмитрук повідомив, що активісти й надалі перешкоджатимуть діяльності агітаторів Клименка, якщо знову помітять таких у Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де наша нова поліція.А ви олені тільки що вмієте що трощити все.Який з вас толк людям чи державі??
Відповісти
До чого тут поліція? Це підслідність СБУ.А якщо вони "сплять",вирішують громадяни.Молодці! Оперативно спрацювали.
Відповісти
Що "підслідність СБУ"? Партія зареєстрована і діє в межах держави законно.
Відповісти
Ахах, зашквар. Ви б краще поменьше бухали і робилии щось для України а не трощіли палаткі
Відповісти
Щоб писати щось про державу,вивчи спочатку державну мову.
Відповісти
читай конституцію про свободу слова і думки
Відповісти
Довбоє'бщеский бот клименка, коли ти бачив, щоб активісти цк азов бухали?
Відповісти
Ми постійно бухаєм, признаємся чесно!
Відповісти
Ще на пiсцi пушок не вирiс, а вже активiсти та життю вчать...
Відповісти
Хочу нагадати про демократію - Демокра́тія — політичний режим, за якого єдиним легітимним джерелом влади в державі визнається її народ. При цьому управління державою здійснюється народом, безпосередньо (пряма демократія), або опосередковано через обраних представників (представницька демократія).Іноді демократію визначають також як набір ідей і принципів, що стосуються свободи, власне, вона і являє собою інституціональну свободу. СВОБОДА!!!, у тому числі своєї політичної точки зору. Будьте гідними і поважайте свою країну, демократію і свободу. А вектор боротьби спрямовуйте проти знебожіння свого народу... Озерніться! Є проблеми значно більші ніж "палатки у центрі міста".
PS. Люди самі розберуться хто чого вартий і віддадуть свій голос без вас "Дон Кіхотів" - борців з ПАЛАТКАМИ.
Відповісти
Ти само /знебожене/!!!!
Відповісти
Вірю, що ти зрозумів те що написано, але не вірю що зрозумів суть...
Відповісти
понабирали дітвори тупої які навіть рахувати не вміють,не то що в політиці розбиратися,і маніпулюють ними.а ці тупіци раді,горді ,наче вони творять правосуддя,клоуни
Відповісти
Азов чесно кажучи 95% малолітні хулігани які кучьою можуть шось пихати а по одинці повні штани і біжать немов коні.А інші 5% це люди які мали ідею но продались за невеликий кусочок хліба і то черствого я колись вірив в ідею полку але це продадні шкури.Немає вам оправданякучка пришелепкуватих гібонів!!!!!!!
Відповісти
В Маневичі на бурштин печіть ой забув дітвору не беруть ну ви намети потрусіть а Янкі манкі хай копає приспособленець вже до кватирка примкнув клоун ідейний
Відповісти
Краще б ці борці з палатками вирішували справді проблеми міста... понабирали бугаїв яким нема де подіти енергію... ідіть облаштуйте лавками вулиці, допоможіть старшим людям посадити город, готуйте і роздавайте їжу безпритульним...і так далі... СЛАБО ТАКЕ ЗРОБИТИ?!!! ясне діло...їм тільки гратися в патріотів подобається
Відповісти
А ти спочатку змія-путіноїда вбий,хоч одного,а тоді пашталакай
Відповісти
Хлопці молодці!!!
Відповісти