На луцьких муніципалів «натравили» поліцію

На луцьких муніципалів «натравили» поліцію
Департамент муніципальної поліції Луцької міської ради на офіційній сторінці у соціальній мережі «Facebook» поширив інформацію про те, що на вулиці Мазепи в обласному центрі під час здійснення демонтажу незаконної споруди працівникам муніципальної поліції чинили опір та погрожували.

Поліція з’ясовує обставини інциденту, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

На лінію «102» надійшло повідомлення про вчинення крадіжки із гаража по вулиці Мазепи у обласному центрі. На місце події виїхали слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та працівники управління патрульної поліції Луцька.

Поліцейські з’ясували, що співробітники муніципальної поліції здійснювали демонтаж незаконної споруди, згідно із рішенням Луцької міської ради.

Під час проведення робіт у них виник конфлікт із власницею споруди.

На допомогу своїй матері приїхав син, який при собі мав травматичну зброю. На місці події поліцейські з’ясували, що чоловік дійсно мав при собі мисливський карабін «МКМ», який зареєстрований у встановленому законом порядку. На момент конфлікту зброя знаходилася у спеціальному чохлі та рюкзаку.

Чоловік зброю не діставав та нею не погрожував.

Поліція зареєструвала подію у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.