Луцьким копам бракує грошей на велосипеди, драги, мийку, тир та спортмайданчик. ДОКУМЕНТ

Луцьким копам бракує грошей на велосипеди, драги, мийку, тир та спортмайданчик. ДОКУМЕНТ
Управління патрульної поліції в місті Луцьку просить з обласного бюджету гроші на додаткові засоби.

Про це стало відомо сьогодні, 13-го липня, під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією.

Представник Управління патрульної поліції просить включити правоохоронну структуру в документ "Про обласну програму профілактики правопорушень у Волинській області на 2016-2020 роки".

Всього за 4 роки дії програми правоохоронці просять з обласного бюджету 4 мільйони гривень. В 2016 - трохи більше як 818 тисяч гривень.

Серед засобів, яких потребують поліцейські, є: шість велосипедів, захисне обладнання для патрулів, 5 драгерів, аптечки.

Крім того, просять пристрій для миття автомобілів, облаштування тиру та спортивного майданчика в Управлінні для підтримування фізичної форми працівників, інвентар для проведення занять з самооборони для жінок.

Депутати прохання вислухали та заявили: гроші зможуть дати тільки тоді, коли побачать, як виконаний бюджет за 9 місяців.

"Якщо буде перевиконання бюджету - будуть кошти", - пообіцяли депутати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а луцьким поліцейським з ПВ та ГУНП , Луцьке відділення ПВ та інших відділень не вистачає на прожиття , проїзд в транспорті, забезпечння сімї продуктами харчування, комуналка, особистих потребностей, технічного забезпечення по роботі та все інше... ну тут можна список на 10 ст. А4 напридумати.
Відповісти
Столько денег,тратится на полицию,а оказывается,мы еще должны! Копы,у вас совесть есть???
Відповісти
а ще "тату"-машину для Буховця та бритви для персоналу
Відповісти
вже свій дурний прожект не проплачують
Відповісти
у нас э тир на вул.Клима Савура і хай там собі стріляють
Відповісти
Безтолково потратили гроші на пальне, яке виїздили, а тепер дайте гроші з бюджету Волині на велосипеди. Наглота. Просіть у пані з Києва, поки ще не поїхала на вибори в Грузію. А службу можна нести і в пішому порядку.
Відповісти
є один ньюанс..., на пальне гроші виділяються з Києва, про те ніхто не говорить, що за те пальне поповняється бюджет Волині, адже частина коштів з штрафів остається на Волині, досить не малі кошти.., то чому б не виділити частину тих коштів на благоустрій УПП? Таким чином збільшивши стимул до роботи і як результат - збільшити надходження до місцевого бюджету?
Відповісти
а такий стимул для роботи, як звільнення з посади, не підходить ?
Відповісти
для звільнення мають бути підстави, це по-перше..., по-друге патрульному аби "відбити" з/п і бензин достатньо винести дві постанови по ПДР на зміну (реально в середньому виноситься від 2 до 5), плюс 1-2 протокола в тиждень патрульний складає по 130 КУпАП (майже 7 тис.), плюс пару 178, 173, 185 на тиждень (від 51 до 500 з судовим збором), а натомість маємо неоплачувані підсилення та 14-ну робочу зміну... цифри говорять за себе...
Відповісти
А не розірве? А інші менти без ровера і спортмайданчиків і..... Х/р з ними?
Відповісти
Присягу склали, обіцяли долати труднощі то не позортеся, скиньтеся з заробітної плати нічого страшного, вчителі, лікарі та ін. отримують по 2 000 гр., а вИ по 8 000 і більше. І спускайтеся вже на землю.
Відповісти
ну так, 2000..., + за операцію + за наркоз + за аналізи + за уколи + за перев"язку, це все помножимо на кількість пацієнтів... = трішки більше чим в копів
Відповісти
тир можна використоввати в інших закладах на перших початках поки самі відкладуть кошти.. спортивний майданчик є на стадіоні авангард... біля 5-ї школи бігова доріжка..вперед.. було би бажання...
Відповісти
Є спорткомплекс Динамо тир в ГУНП вам не підходить опустіться трохи на землю
Відповісти
а ще губозакаточну машину, чохли на нові айфони, планшети...бо айфони і планшети - вже покупляли з тих грошей, що раніше виділяли....на гульки в барах...бо полішен палішен лише висне в клубах..а не забезпечує порядок біля тих самих клубів...на що там ще?... на тури, майки, ліфчики, зубну паст, хліб, масло, ручки, зошити, кнопки, скрепки, нові автомобілі, квартири, гелі для душу
Відповісти
повірте, все матеріальне забезпечення лягло на США, Канаду, Польщу та Японію, ви з своїх податків не заплатили ні копійочки.., а айфони - це вже діло копів куди бездарно викидати свою з/п
Відповісти
а губозакаточну машину і копня в зад не хочете ?
Відповісти
Останні новини
Луцьким копам бракує грошей на велосипеди, драги, мийку, тир та спортмайданчик. ДОКУМЕНТ
13 липень, 2016, 19:41