Будинок російського «злодія в законі». ФОТО

Будинок російського «злодія в законі». ФОТО
Днями в своєму будинку було затримано кримінального авторитета (він же "злодій в законі") Захара Калашова, більше відомого як Шакро Молодий.

Насправді він уже не зовсім молодий (63 роки). Більш того, він вважається одним з лідерів злочинного світу Росії. Шакро Молодий - уродженець Тбілісі, курд-езіди, і його діяльність, ймовірно, пов'язана з кавказькими організованими злочинними угрупуваннями.

Є версія, що він може бути причетний до вбивства Діда Хасана (Аслана Усояна), тому що після арешту Калашова іспанською владою в 2006 році почалася війна за управління його бізнесом між кланами Усояна і Таріела Оніані (Таро).

Фото опублікував на своєму персональному сайті скандальний російський блогер Ілля Варламов. Нагадаємо, він став відомим в Україні після свого самовпевненого твіта щодо стабільності російського рубля.

"Насолоджуйтесь", - написав Варламов.
















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Типова берлога волинського бариго-бика (депутата, митника, лісник-лісоруба, прокурора, представника вщого ешолону влади....)
Відповісти
І нахріна тобі діду в 63 роки така помпезність. Ти ж це все не забереш з собою. Навіть той бар на і колекційні напої не вспієш випити. Не за горою, (як кажуть ще "незабаром" :)) ) тебе чекає тьотка з косою. Віддай трохи нужденним, соціально не захищеним, потребуючим допомоги людям і відчуєш щось нове...
Відповісти
Пшонкастайл. Який жах, який несмак! Жлоби - що вори в законє, що прокурори...
Відповісти
Так це ж одні й тіж самі особі
Відповісти
Кожного дня посадовці проливають крокодилячі сльози, бо немає грошей в ПФ.В злодіїв конфіскувати і реалізувати через відкритий аукціон за участю іноземних громадян,а гроші передавати в ПФ.
Відповісти
Вор законнік не должен так жити.
Відповісти
Хата не дуже, половина Українських чиновників живуть краще!
Відповісти