Кварцяний залишив «Волинь»

Кварцяний залишив «Волинь»
Тренер "Волині" Віталій Кварцяний несподівано залишив команду на зборі в Словенії і повернувся до Луцька, розмірковуючи про відхід з поста головного тренера хрестоносців.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний раптово перервав своє перебування на клубному зборі в Словенії і достроково поїхав з тренувального табору лучан, - повідомляє Sport Arena.

За нашою інформацією, Кварцяний навіть не став чекати заключного спарингу словенського збору Волині проти румунського "Вііторул", який відбудеться в четвер 14 липня, і полетів в Україну.

Одна з причин такого рішення Кварцяного - особиста участь в переговорах щодо розблокування заборони на трансфери "Волині". За нашими даними, на днях «Вождь» навіть погрожував своєю відставкою у разі, якщо команді не дозволять реєструвати нових гравців. Як відреагувало на це керівництво клубу і на якій стадії перебуває вирішення проблеми, поки не відомо.

Раніше старший тренер "Волині" Володимир Дикий в інтерв'ю офіційному сайту клубу сказав, що «у Волині закрито 99% боргів, і потрібно погасити тільки один відсоток, щоб відкрити трансферне вікно».

Нагадаємо, зараз в тренувальному таборі "Волині" перебувають кілька кандидатів на посилення Хрестоносців - захисники Володимир Адамюк і Георгій Гвелесіані, півзахисник Ігор Харатін, а також форвард Артем Довбик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вкотре?
Відповісти
Вкотре тормозите з подачою інформації. Цей фейк був актуальним вчора, а сьогодні Кварц зареєструвався на сесії. Та попри це ви всеодно тулите сенсацію.
Відповісти
Та він же просто на сесію приїхав, щоб три хвилини поговорити "типу про футбол". Насправді я особисто так і не зрозумів, що це був за набір слів про стан волинського футболу. Від голови Федерації футболу Волині :)
Відповісти
Що ви коменти видаляєте?? Там матюків не було. А твереза оцінка вашої діяльності
Відповісти
ну шо ви брешете?
Відповісти