На Волині поліцейські повернули батькам загублену дитину. ФОТО

На Волині поліцейські повернули батькам загублену дитину. ФОТО
В райцентрі Рожище по вулиці Мостовій біля річки Стир місцева жителька знайшла малолітню дитину, яка знаходилася без супроводу дорослих. Жінка повідомила про це місцевій поліції.

Поліцейські оперативно знайшли батьків дівчинки та повернули їм дитину, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

На місце події відразу ж прибула слідчо-оперативно група, інспектор ювенальної превенції Рожищенського відділення поліції Андрій Торожнюк та інспектор Рожищенського відділення поліції Ірина Новосад.

Як з’ясувалось, жінка прямувала до місцевої лікарні та переходячи через міст у місті Рожище, почула дитячий плач, який лунав з-під мосту. Спустившись до річки, вона помітила дівчинку і відразу повідомила в поліцію.



«Ми оперативно встановили особу дитини та повернули батькам. Нею виявилися трирічна мешканка міста Рожище», – розповів інспектор ювенальної превенції Рожищенського відділення поліції Андрій Торожнюк.

Батько дівчинки висловив щиру подяку поліцейським за те, що вони оперативно виконали свою роботу та розшукали його дочку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.