Українських футболістів «накачали» допінгом. ФОТО

Українських футболістів «накачали» допінгом. ФОТО
УЄФА поширила чутки про збірну України з футболу, підозрюючи її у вживанні допінгу під час проведення Євро-2016. Приводом для цього стало те, що біля готелю, де жила збірна України, було знайдено безліч ліків і шприців.

Ці чутки розвіялись після трьох ігор нашої збірної.

За результатами гри, це єдина команда-учасниця чемпіонату Європи, яка провалила Євро-2016, не здобувши жодного очка. Ще й у відставку подав головний тренер Михайло Фоменко.

Слово "допінг" у багатьох людей зазвичай викликає в уяві образ сильної людини з міцними рельєфними м'язами. А може, у наших футболістів дійсно такі тіла, просто ми їх не бачимо під ігровими футболками?



Насправді ж це було так:

"Так це я взагалі собі колов - у мене коліно запалилося. Що стосується шприців, то в них розводяться препарати для компресів: я ж не винен, що Магнезію випускають не у великому флаконі, а в ампулах. І той же Вольтарен можна ввести тільки через укол. До того ж всі шприци були в спеціальних утилізаційних пакетах, які взагалі не потрібно було розкривати. Коли ми виїжджали з готелю, попросили персонал викинути сміття. А вони, вже не знаю чому, поставили біля входу. А журналістам тільки це і потрібно - почали копирсатися. Ну, це все одно, що копирсатися в брудній білизні. Ще раз повторю, нічого кримінального там не було. І я з цього приводу взагалі не переживаю", - сказав Дереповскій, лікар збірної України.

Пізніше УЄФА виступила зі спростуванням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ПУРГЕН,в ампулах есть?Вот это допинг,ну хоть смешно,было бы!!!
Відповісти
згідна на всі 100%. хоч було б цікавіше дивитись!!!
Відповісти
Бидло після себе прибирати потрібно
Відповісти