У Луцьку затримали вбивцю з Молдови

У Луцьку затримали вбивцю з Молдови
Аби уникнути відповідальності за скоєння тяжкого злочину, яке вчинив на території Молдови, 34-річний чоловік незаконно перетнув кордон в напрямку України поза пунктами пропуску.

Поліцейські встановили місцезнаходження злочинця та передали представникам прикордонної поліції Республіки Молдови, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

На Волині під час проведення спеціальної операції «Кордон-2016» співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, отримали інформацію стосовно 34-річного громадянина Республіки Молдова, котрий перебував у розшуку.

Зловмисник вчинив умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого на території Молдови. З метою уникнення відповідальності він незаконно перетнув кордон в напрямку України поза пунктами пропуску, які розташовані в селі Ларга Республіки Молдова та селищі Кельменці Чернівецької області.

Поліцейські знайшли громадянина Молдови у Луцьку.

За порушення правил перебування на території України співробітники Управління державної міграційної служби у Волинській області притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення та прийняли рішення про його примусове повернення з України із забороною в’їзду в Україну терміном на 3 роки.

У суботу, 9 липня, на пункті пропуску в селі Мамалига Чернівецької області здійснено прийом-передачу злочинця представникам прикордонної поліції Республіки Молдови.

Під час передачі представники правоохоронних органів Республіки Молдова підтвердили факт перебування чоловіка в державному розшуку Республіки Молдова за вчинення злочину передбаченого ч.4 ст.151 (Умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу Республіки Молдова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.