Безплатний сервіс - Папка24 - працює надійно, законно та вигідно*

Безплатний сервіс - Папка24 - працює надійно, законно та вигідно*
Ера цифрових технологій та оперативності дозволяє бізнесу економити час і заробляти гроші.

Навесні ПриватБанк запустив сервіс Папка24, який допомагає українському бізнесу в інтернеті обмінюватися документами в електронному вигляді, - повідомляє прес-служба ПриватБанк.

Тепер papka24.com.ua - улюблений сервіс для підприємців і юридичних осіб, бо доступна всім.

На сайті Папка24 є відеоінструкція, в якій детальна розповідь як покроково кількома кліками можна підписувати офіційні документи за допомогою електронного цифрового підпису ( ЕЦП). Етапи:
завантажуєте документ-підписуєте своїм електронно-цифровим підписом (якщо немає ключа ЕЦП, то можна отримати) набираєте e-mail Вашого контрагента. Він отримує повідомлення про те, що йому надійшов підписаний документ.

Ваш контрагент також підписує документ, про що Ви отримаєте повідомлення-документи завжди доступні Вам і Вашим партнерам для перегляду/друку, а також для надсилання в державні органи.

І малі, і крупні компанії за допомогою Папки24 можуть переводити свої офіційні документи з паперового вигляду в електронний. Тож економія на папері надзвичайно велика. Кожна компанія рахує щомісяця додаткові тисячі та сотні тисяч гривень, які раніше витрачали на папір. А ще послуги кур’єрів теж непотрібні, бо людський фактор мінімізований. Документи: договори, рахунки, акти та інші офіційні папери можна завантажувати та підписувати одразу по декілька примірників. А головне - все оперативно, вигідно, надійно та відповідає вимогам українського законодавства. Тому жодна перевіряюча служба не матиме претензій. А якщо в когось з’являються сумніви - розвіяти їх будь-якої хвилини готові юристи та PR-спеціалісти ПриватБанку.



Важливо! У разі потреби документи в електронній формі можна використовувати як доказ в судових справах? Для цього до суду необхідно подати копію електронного документа та роздрукований звіт про нього. Копії таких документів потрібно засвідчити відповідно до вимог процесуального законодавства та правил діловодства, а саме: зробити відмітку ”КОПІЯ” в верхньому правому кутку першого аркуша кожного з документів, а також засвідчувальний напис ”Згідно з оригіналом” із зазначенням найменування посади, прізвища та ініціалів особи, яка засвідчила копію (підпис особи скріплюєтся печаткою підприємства або його структурного підрозділу).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Безплатний сервіс - Папка24 - працює надійно, законно та вигідно*
15 липень, 2016, 10:49