У зв'язку з терактом в Ніцці МЗС Франції відкрило гарячу лінію

У зв'язку з терактом в Ніцці МЗС Франції відкрило гарячу лінію
Міністерство закордонних справ Франції у зв'язку з терактом в Ніцці відкрило гарячу лінію для іноземців та їх сімей: +33 1 43 17 56 46.

Громадяни України можуть дізнаватися про своїх рідних і близьких за номером гарячої лінії українського посольства у Франції: +33 1 43 06 07 37, - повідомляє ТСН.ua.

У посольстві зазначають, що наразі громадянство загиблих і поранених в теракті уточнюється. Також діє гаряча лінія центральної лікарні Ніцци: 04 93 72 22 22.

Теракт в Ніцці могли здійснити двоє або більше осіб. Очевидці подій, які пишуть в соцмережах, повідомляють щонайменше про двох учасників нападу. Правоохоронці шукають спільників стрілка і обшукують район.

Відразу після інциденту на набережній почалася паніка. Мерія міста назвала подію терактом і закликала людей не виходити на вулицю.

У вантажівці вбивці правоохоронці знайшли гранати та зброю. Місцева прокуратура почала розслідування справи про тероризм.

"Ісламська держава", яку підозрюють у вчиненні злочину, поки не взяла відповідальність за теракт.

Український президент Петро Порошенко шокований трагедією, а американський президент Барак Обама засудив теракт і запропонував допомогу США в розслідуванні злочину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Український президент Петро Порошенко шокований трагедією, а американський президент Барак Обама засудив теракт і запропонував допомогу США в розслідуванні злочину."
Цим все сказано
Відповісти
Останні новини
У зв'язку з терактом в Ніцці МЗС Франції відкрило гарячу лінію
15 липень, 2016, 11:05